Halk TV'ye basın özgürlüğü ödülü

Halk TV'ye basın özgürlüğü ödülü
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ ve İyi Parti İstanbul Teşkilat Başkanı Samet Ersöz, Halk Tv İstanbul’u ziyaret ederek, 2018 Seçimleri Basın Özgürlüğü Ödülünü Halk TV İstanbul Temsilcisi Tuba Emlek’e takdim etti.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ ve İyi Parti İstanbul Teşkilat Başkanı Samet Ersöz, Halk TV İstanbul bürosunu ziyaret etti. Kanal binasının önünde kısa bir basın açıklaması yapan Özdağ, daha sonra ödülü takdim etmek üzere yukarı çıktı.

“HALK TV HUKUK DEVLETİNE VE DEMOKRASİYE İNANAN BİR YAYIN KURULUŞU”

“Ana Akım” medyanın İYİ Parti’ye uyguladığı ambargoya dikkat çeken Özdağ şu ifadeleri kullandı;

“Türkiye’de sayıları az da olsa sayıları hala hukuk devletine ve demokrasiye inanan yayın kuruluşları da var. Halk Tv de bunların en önde gelenlerinden bir tanesi. Halk Tv cesurca İyi Parti’ye demokratik haklarını verdi ve bizi programlarına davet ettiler. Görüşlerimizi Türk halkıyla paylaşmamıza vesile oldular. Bundan dolayı İstanbul İl Başkanlığımız, 2018 Basın Özgürlüğü ve Demokrasi Ödülü’nü Halk Tv ile paylaşma kararı aldı.”

“ÖZGÜR BASIN MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ ve İyi Parti İstanbul Teşkilat Başkanı Samet Ersöz’den ödülü Halk Tv adına alan Halk Tv İstanbul Temilcisi Tuba Emlek, Özgür Basın mücadelelerini sürdürmeye devam edeceklerini söyleyerek şu ifadeleri kullandı;

“Bu ödül bağımsız gazeteciliğin bir simgesi oldu bizim için de… Biz bu anlamda bağımsız gazetecilik ve basın özgürlüğü konusunda, medyanın tek sesli hale getirildiği bu süreçte demokratikleşme ve özgür basın mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.”

Etiketler :