Halk TV'den Eren Erdem'in mektubuna yanıt

Halk TV'den Eren Erdem'in mektubuna yanıt
CHP PM Üyesi Eren Erdem dün tutuklu bulunduğu Silivri cezaevinden Halk TV'ye mektup göndermişti. Halk TV de Erdem'in mektubuna yanıt verdi.

Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, Silivri cezaevinde tutuklu bulunan CHP PM Üyesi Eren Erdem'in Halk TV'ye gönderdiği mektuba yanıt verdi.

Halk TV Eren Erdem'e gönderdiği mektubunda şu ifadeleri kullandı:

Sevgili Eren kardeşim,

Yaşadığın haksızlığa rağmen ülkemizin güzel geleceğine olan inançla yatmakta olduğun Silivri Cezaevinden gönderdiğin mektubunu aldık.

Burnunda tüten sevgili küçük oğlun Eren Can'ı Halk TV ekranında görmekten mutlu olduğunu yazmışsın. Buna sevindik ama umarım biran önce adalet yerini bulur ve sevgili Eren Can'ınla bir daha hiç ayrı kalmamak üzere doya doya sarılıp koklaşabilirsiniz.

Eren, sen cezaevinde haksız yere bedel ödüyorsun ama bil ki senin yaşadığın kadar ağır olmasa bile bizlerde dışarda mutlu değiliz. Mektubunda yazdığın gibi değerli gazeteci büyüğümüz CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu da senin gibi haksız şekilde cezaevinde tutuluyor ve bizler, bu haksızlıkları gidermek konusunda maalesef çaresiz durumdayız.

Güzel ülkemiz, bir alternatifsizlik ve onun getirdiği umutsuzluk sarmalında sürüklenip gidiyor.

Ama biz Halk TV olarak Büyük Atatürk'ün, "Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır" sözünden edindiğimiz bilinçle, ülkemizin güzel günlere kavuşması mücadelemizi sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz.

Kısa sürede görüşmek dileğiyle selam ve sevgiler.

Şaban SEVİNÇ

5 Eylül, Ankara.

Etiketler :