Halk TV Yayın Konseyi'ndeki isimler belli oldu

Halk TV Yayın Konseyi'ndeki isimler belli oldu
Türkiye'nin özgür kanalı Halk TV, yeni döneme yeni yapılanmayla hazırlanıyor

Türkiye'nin özgür kanalı Halk TV, yeni döneme yeni yapılanmayla hazırlanıyor. Halk TV yönetimi, Türkiye'nin en güvenilir ismi Uğur Dündar'ın başkanlığında Türkiye'nin özgür ve bağımsız gazeteleri Sözcü, Cumhuriyet ve Birgün'ün önde gelen isimlerinin içinde olduğu yayın konseyi oluşturdu.

Türkiye'de medyanın içinde bulunduğu açmazı dikkate alan Halk TV yönetim kurulu, önümüzdeki dönem kamuoyunun karşısına daha etkili haber ve programlarla çıkmak için "özgür ve bağımsız gazeteciler platformu"na dönüşme kararı aldı.

Halk TV'de Halk Arenası programını yapan Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar'ın başkanlığında oluşturulan Halk TV Yayın Konseyi, Türk medyasının ablası olarak bilinen Birgün Gazetesi yazarı ve Halk TV'de Medya Mahallesi programını yapan Ayşenur Arslan ile Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla kurulan Cumhuriyet Gazetesi'nin önde gelen yazarı Orhan Bursalı'dan oluştu.

Halk TV Şaban Sevinç'in Genel Müdürlüğü'nde, Uğur Dündar, Ayşenur Arslan ve Orhan Bursalı'dan oluşan yayın konseyi ile önümüzdeki dönemde çok daha etkili yayıncılığa imza atacak.

Halk TV yayın konseyi, Türkiye'de medyanın iktidar lehine tekelleşmesini gözönüne alarak, Atatürkçü ve Laik Cumhuriyet ekseninde Türkiye'nin tüm muhalefet hareketlerini kapsayan bir yayın politikası oluşturacak. Bu çerçevede sürpriz ve güçlü isimlerle yeni programlar ve yeni bir habercilik projesi hazırlanıyor.

Böylece Halk TV Türkiye'nin en iyi gazetecileriyle, bizi bugüne kadar ayakta tutan değerli izleyicilerimizin özgür haber ve doğru yorum ihtiyacını daha etkili bir şekilde karşılamaya çalışacak.

Etiketler :