Halifax Güvenlik Forumunda skandal: Hulusi Akar'ın fotoğrafı bilinçli mi seçildi?

Halifax Güvenlik Forumunda skandal: Hulusi Akar'ın fotoğrafı bilinçli mi seçildi?
Norveç'teki NATO tatbikatında yaşananlardan sonra, bir skandal da Halifax Güvenlik Forumunda gerçekleşti. Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kanada'da gerçekleştirilen 9. Halifax Güvenlik Forumunda konuşma yaptı. Akar'ın...

Norveç'teki NATO tatbikatında yaşananlardan sonra, bir skandal da Halifax Güvenlik Forumunda gerçekleşti. Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kanada'da gerçekleştirilen 9. Halifax Güvenlik Forumunda konuşma yaptı. Akar'ın konuşması  öncesinde Halifax'ın resmi Twitter hesabında paylaşılan bir fotoğraf tartışmalara neden oldu. Söz konusu fotoğraf daha sonra Twıtter'dan kaldırıldı.

FOTOĞRAF BİLİNÇLİ Mİ SEÇİLDİ?

Hulusi Akar'ın Kanada'da düzenlenen 9. Halifax Güvenlik Forumunda yapacağı konuşma öncesinde Halifax'ın onaylı Twitter hesabında Akar'ın bir fotoğrafı paylaşıldı.  Fotoğraftaki bir ayrıntı dikkat çekti. Hulusi Akar'ın terör örgütü FETÖ darbe girişiminden 2 gün sonra, 17 Temmuz'da çekilen ve boğazında kemer izi olan fotoğrafı paylaşılması büyük tepkiye neden oldu.  Seçilen fotoğrafın bilinçli olarak seçildiği ve bunun bir mesaj olduğu iddia edildi.

İşte Halifax'ın resmi Twitter hesabından 18 Kasım'da  paylaşılan o fotoğraf:

Söz konusu fotoğrafın bulunduğu paylaşım ise daha sonra silindi.

Etiketler :