Hakkında "istifası istendi" haberleri çıkan Melih Gökçek, twitter'da sabitlediği ayeti kaldırdı!

Hakkında "istifası istendi" haberleri çıkan Melih Gökçek, twitter'da sabitlediği ayeti kaldırdı!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 belediye başkanının daha istifasını istediği iddiası siyasete bomba gibi düştü. Şüphesiz bu isimlerin başında Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı İ. Melih...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 belediye başkanının daha istifasını istediği iddiası siyasete bomba gibi düştü. Şüphesiz bu isimlerin başında Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı İ. Melih Gökçek geliyor.

Erdoğan'ın "metal yorgunluğu" teorisini açıkladığından bu yana, hakkında istifa haberi çıkan isimlerin çoğu görevinden ayrıldıklarını açıklamaları bu iddiayı dikkat çekici hale getiren unsurlardan biri...

Bu iddia doğru çıkar mı veya Melih Gökçek istifa eder mi bilinmez ama Gökçek'in twitter hesabında dünden bu iddia sonrası yaşanan bir değişiklik göze çarptı. Gökçek, hakkındaki iddiaların ardında bu ayeti kaldırması dikkat çekti.

Kur'an-i Kerim'deki En'fal suresinin 73. ayetini paylaştı. Ayet meali ise şu şekilde: "Kafirler birbirinin dostları, yardımcılarıdır. Eğer, Allahü tealanın emirlerini yerine getirmez, kendi aranızda dost olmazsanız, yeryüzünde, kargaşa, fitne ve büyük fesat çıkar."

Etiketler :