Hakkari'de askeri üsse saldırı: Bir işçi şehit oldu

Hakkari'de askeri üsse saldırı: Bir işçi şehit oldu
Hakkari Şemdinli'de teröristlerin güdümlü füzeyle yaptığı saldırıda askeri üs bölgesindeki inşaatta çalışan işçi Nejdet Demir şehit edildi. Şehit Demir'in, güvenlik korucusu olan babasıyla aynı bölgede aynı kaderi yaşadığı...

Hakkari Şemdinli'de teröristlerin güdümlü füzeyle yaptığı saldırıda askeri üs bölgesindeki inşaatta çalışan işçi Nejdet Demir şehit edildi. Şehit Demir'in, güvenlik korucusu olan babasıyla aynı bölgede aynı kaderi yaşadığı öğrenildi.

Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Beldesi'nin Gerdan Tepe bölgesinde Modüler Üs Bölgesi (MÜB) inşaatı çevre emniyet sisteminin yapımı için çalışmakta olan bir iş makinesine bugün teröristler tarafından Irak topraklarından saldırı düzenlendi. Güdümlü füzeyle yapıldığı belirlenen saldırıda işçi Nejdet Demir şehit olurken, bir işçi de yaralandı. Cenazesi Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılan 3 çocuk babası şehit Demir’in acı haberi, ailesini ikinci kez yasa boğdu.

DEMİR’İN BABASI DA AYNI BÖLGEDE ŞEHİT DÜŞMÜŞ

Üs bölgesinde işçi olarak çalışan Nejdet Demir’in babası Hıdır Demir de 1990 yılında güvenlik korucusu olarak görev yaparken teröristlerle girilen bir çatışmada şehit düşmüş. Babasıyla aynı bölgede şehit düşen Demir, 1996 yılında da amcası olan güvenlik korucusu Hamit Demir’i şehit vermiş. Şehadet haberiyle aile fertlerini yasa boğan Demir’in cenazesinin Aladağ köyü Gökçetaş mezrasında defnedileceği belirtildi.

Etiketler :