Hadise'den RTÜK denetimine sert tepki!

Hadise'den RTÜK denetimine sert tepki!
Hadise'den RTÜK'e tepki... İnternet yayınlarına RTÜK denetlemesine ilişkin torba yasaya tepki gösteren şarkıcı Hadise, "Artık YouTube ve benzeri sitelerdeki içerikleri de RTÜK inceleyecekmiş. Gerçekten söyleyecek bir şey bulamıyorum"...

Hadise'den RTÜK'e tepki... İnternet yayınlarına RTÜK denetlemesine ilişkin torba yasaya tepki gösteren şarkıcı Hadise, "Artık YouTube ve benzeri sitelerdeki içerikleri de RTÜK inceleyecekmiş. Gerçekten söyleyecek bir şey bulamıyorum" ifadelerini kullandı.

"YASAKLAR" "SANSÜRLER" VE "ENGELLER"

İnternetten yayımlanan içeriklere gelecek denetime sosyal medyada hesabı üzerinden tepki gösteren Hadise, internet üzerinden yapılan yayınlara RTÜK müdahalesini öngören ve toplumda geniş tepki uyandıran tasarıyı 'yasak ve sansür' olarak değerlendirdi.

"SÖYLEYECEK BİR ŞEY BULAMIYORUM"

Konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşım yapan Hadise, "Artık YouTube ve benzeri sitelerdeki içerikleri de Rtük inceleyecekmiş! Gerçekten söyleyecek birşey bulamıyorum. Yasaklar, sansürler ve engeller!" diye yazdı.

TBMM'de komisyona sevk edilen torba yasaya göre, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) internetten yapılan kanal yayınlarına müdahalede bulunabilecek.

Etiketler :