Yeşil toplu hesapların ardından AKP’den yeni hamle: Dijital Medya Takip Merkezi

Yeşil toplu hesapların ardından AKP’den yeni hamle: Dijital Medya Takip Merkezi
AKP Genel Merkezi’nde, ’‘Dijital Medya Takip Merkezi’’ ismiyle yeni bir ofis kuruldu. AKP geçtiğimiz günlerde yeşil top Twitter hesaplarını duyurmuştu.

AKP, sosyal medyada parti lehine içerik üretmek için genel merkez bünyesinde yeni bir ofis kurdu. Ofisin partili milletvekilleri ve teşkilat mensupları için içerikler üreteceği, dijital takip yapacağı iddia ediliyor. AKP Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AA’ya yaptığı açıklamada, “Tanıtım Medya başkanlıkları aynı zamanda hem siyasi partinin algısından hem de medya ortamında kendisiyle ilgili yapılan haberlerden ve üretilen içeriklerin takibinden kaçınılmaz olarak haberdar olmak durumunda” dedi. 

Yeşil toplu hesaplar kadınları taciz etmişti

AKP’nin kurduğu bu ofisle birlikte sosyal medyada geçtiğimiz günlerde ‘’Yeşil toplu hesaplar’’ diye duyurduğu kampanyada çok sayıda gazeteci, siyasetçi taciz edilmişti. Avukat Feyza Altun, gazeteci Nevşin Mengü başta olmak üzere çok sayıda kadın bu hesaplar tarafından taciz edilmişti. Yeni kurulan bu ofisin ne yapacağı ise soru işareti. 

ekran-resmi-2020-06-11-21-40-35.png

Etiketler :