Vatan Partisi'nde 'Adalet Yürüyüşü' çatlağı

Vatan Partisi'nde 'Adalet Yürüyüşü' çatlağı
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Adalet Yürüyüşü hakkında 'bu yürüyüş CHP'nin bonzaisidir' açıklamasını yaparak yürüyüşe karşı olduğunu gösterdi, ama parti içerisinde büyük çatlaklar meydana geldi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Adalet Yürüyüşü hakkında 'bu yürüyüş CHP'nin bonzaisidir' açıklamasını yaparak yürüyüşe karşı olduğunu gösterdi, ama parti içerisinde büyük çatlaklar meydana geldi. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Turgut Okyay ve Yaşar Okuyan Adalet Yürüyüşüne sonsuz destek verdiklerini dile getirdiler..

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katıldığı televizyon programında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde başlatılan 'Adalet Yürüyüşü' hakkında tuhaf iddialarda bulundu. Perinçek, "bu yürüyüş CHP'nin bonzaisidir" ifadesini kullandı..

YARDIMCILARI PERİNÇEK GİBİ DÜŞÜNMÜYOR

Doğu Perinçek'in yaptığı bu tuhaf açıklamalar parti tabanında da çatlağa neden oldu.. Perinçek her ne kadar yürüyüşü hedef alan açıklamalar yapsa da parti içinde adalet yürüyüşüne oldukça destek var..

Perinçek ne kadar 'Adalet Yürüyüşü'nü eleştirip karşı çıksada parti içinde yürüyüşe büyük bir destek var. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Turgut Okyay verdiği bir ropörtajda, Adalet Yürüyüşü'ne destek verdiğini hatta şuan görevde bulunan hakim ve savcılarında yürüyüşe destek verdiğini söyledi.

Bunun ardından, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan Halk Tv'ye telefon ile bağlanarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde başlatılan 'Adalet Yürüşü'ne destek verdiğini anlattı.. Okuyan, "başından beri yürüyüşün yararlı olduğunu düşündüm" diyerek, şu açıklamaları yaptı..

Etiketler :