Ünlü model ve arkadaşları güvenlik görevlileri tarafından darp edildi

Ünlü model ve arkadaşları güvenlik görevlileri tarafından darp edildi
Ukraynalı model Daria Kyryliuk ve yanındaki 3 kadın arkadaşı, Çeşme'de güvenlik görevlilerinin saldırısına uğradı.

Model Daria Kyryliuk,  Çeşme Dalyan’daki turistik Momo Beach’de kadın arkadaşlarıyla birlikte güvenlik görevlileri tarafından saldırıya uğradıklarını ifade etti.

Kyryliuk, sosyal medya hesabından darp edildiği görüntüleri paylaştı.

Kyryliuk paylaşımında, “Sessiz kalmak istemiyorum ve anlatmak istiyorum. Momo Plajı’nın güvenliği bize saldırdı. Dört kadın (ben dahil) yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı. Polise ayrıntılı raporlar verdik. Bu yaşananları görmezden gelmemeliyiz ve kadına şiddeti durdurmak için arkadaşlarımdan bir bunu paylaşmalarını istiyorum.” ifadesini kullandı.

Daria Kyryliuk ve arkadaşlarının Çeşme İlçe Emniyet müdürlüğüne şikayette bulunduğu ve olaya ilişkin soruşturma başlatıldı öğrenildi.

Olayın duyulmasının ardından Momo Beach adlı mekandan yapılan yazılı açıklamada, olayla bir ilgilerinin olmadığı, otopark kısmında iki grup arasında çıkan tartışmayı ayırmak için güvenlik ekibinin müdahale ettiği ifade edildi. Açıklamada "Olayın üzerinden iki gün geçtikten sonra paylaşımın yapılması ve konunun "güvenlik darbesi" olarak yansıtılmasının yaşanan gerçekle hiçbir ilgisi yoktur" denildi.

 

Etiketler :