Trafik kazası geçiren Sümer Ezgü'den ilk açıklama

Sümer Ezgü ve ailesi, Antalya'nın Korkuteli ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Türk Halk Müziği sanatçısı Ezgü, kaza sonrası açıklamalarda bulundu. Ezgü, "Sevgili dostlarım çok arama var cevap veremiyorum. Çok ciddi bir kaza geçirdik ama ailece iyiyiz. Kaygı ve ilginiz için teşekkür ediyorum" dedi.

Sümer Ezgü, Antalya'nın Korkuteli ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Seyir halindeki cipin kontrolden çıkarak devrildiği kazada sürücü Ezgü ile araçta bulunan ailesi şans eseri hafif sıyrıklarla kurtuldu.

img-2562-jpeg.webp

Sümer Ezgü, trafik kazası sonrası sosyal medya hesabından, 'Sevgili dostlarım çok arama var cevap veremiyorum. Çok ciddi bir kaza geçirdik ama ailece iyiyiz. Kaygı ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Yolda yardımcı olan, yangın cihazlarını veren duyarlı vatandaşlarımız, anında gelen Trafik ekibi, itfaiye, ambulans için müteşekkiriz' notu ile bir video mesaj yayınladı.

img-2560-jpeg.webp

Sümer Ezgü, kazanın ilçeye gelmeden önce, yokuş aşağı yolda ilerlerken meydana geldiğini söyledi. Ezgü, "Öğle saatlerinde Antalya’dan yola çıktık. Eşim ve çocuklar da araçtaydı. Yokuş aşağı inerken hızım 70-80 kilometre civarındaydı. Bir anda araç yalpalamaya başladı. Biraz gaza bastım ama toparlamadı ve yola devrildik. Hiçbirimizde sıkıntı yok. Yaralanmadan araçtan çıktık” dedi.

Etiketler :