THY Uçağında Dehşet Olay! İniş Takımında Ceset Bulundu!

Türk Hava Yolları'nın (THY) Amsterdam-İstanbul seferini tamamlayan uçakta korkunç bir olay yaşandı. Uçağın teknik bakımı sırasında iniş takımında kaçak bir yolcunun cesedi bulundu. İstanbul Havalimanı'ndaki kamera kayıtlarında herhangi bir bulguya rastlanılmazken, uçağın daha önce yaptığı Afrika ülkelerindeki uçuşlar mercek altına alındı.

Edinilen bilgiye göre , TC-JOA tescilli Airbus A330 tipi uçağın dün saat 23.30'da Amsterdam'dan İstanbul'a geldi. İstanbul Havalimanı'na iniş yapan uçak daha sonra teknik bakıma alındı.

thumbs-b-c-dd85ed7f626e06162b9b8311db38cd63.jpg

Bu sırada yapılan incelemede uçağın iniş takımında kaçak bir yolcunun cesedi bulundu. Olay yerine polis ekipleri çağırılırken, geniş soruşturma başlatıldı.

30-40 YAŞLARINDA AFRİKA UYRUKLU ERKEK

Cansız bedenin 30-40 yaşlarında Afrikalı olduğu tahmin edilen bir erkeğe ait olduğu ortaya çıktı. TC-JOA uçağının iki gün boyunca İstanbul Havalimanı'ndan yapacağı uçuşlar öncesi güvenlik kameraları an be an incelendi. Yapılan inceleme sonucunda herhangi bir bulguya rastlanılmadı. Ceset kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Buradan yolcunun kimliğinin tespit edilmeye çalışılacağı öğrenildi.

AFRİKA UÇUŞLARI MERCEK ALTIN ALINDI

thumbs-b-c-9e9665bbd9f3b5a699cb0d30cf576502.jpg

İniş takımlarında ceset bulunan THY uçağının, 10 Eylül’de Moritanya’nın başkenti Nouakchott ve oradan Gambiya’nın başkenti Banjul, 11 Eylül’de ise Gabon’un başkenti Libreville ile Angola’nın başkenti Luanda’dan İstanbul’a uçtuğu öğrenildi. Kaçak yolcunun bu noktalardan THY uçağına binme ihtimali üzerinde duruluyor.

Kaynak:DHA

Etiketler :