Son Sürat Gelen Araba, Kaldırıma Bir Adım Kala Öldürdü

Son Sürat Gelen Araba, Kaldırıma Bir Adım Kala Öldürdü
Hızla gelen otomobil kaldırıma bir adım kala, 10 gün sonra oğlunu evlendirecek olan Fatma Bal'ı öldürdü. Sürücü, Bal'a çarptıktan 100 metre sonra durabildi. Bal'dan geriye kızının nişanında iki evladı ile çektirdiği mutlu kare kaldı. Bal'ın kızının da çocuk beklediği, annesine haberi veremediği öğrenildi.

İstanbul’da çalıştığı hastaneye gitmek üzere yolun karşısına geçmeye çalışan Fatma Bal, kaldırıma bir adım kala süratle gelen aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Bal’ın 10 gün sonra evlenecek olan oğlunun düğün hazırlıklarını yaptığı öğrenildi.

kaldirimda-olum.jpg

Sabah'ın haberine göre Ataköy'de özel bir hastanede çay ocağında çalışan Fatma Bal'ı hayattan koparan kaza önceki gün saat 06.30 sıralarında Bakırköy sahil Kennedy Caddesi'nde meydana geldi. Caddede yolun karşısına, hastane tarafına geçmeye çalışan Bal, kaldırıma bir adım kala süratle gelen otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Sürücü Bal'a çarptıktan yaklaşık 100 m sonra durabildi.

kaldirim1.jpeg

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri durumu ağır olan Fatma Bal'a olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Bal, hastaneye yetişemeden hayata gözlerini yumdu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ahmet Ç. de emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği Bakırköy Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi. Evli ve iki çocuk sahibi olan Fatma Bal, dün toprağa verildi.

Etiketler :