Şehzade Kavgasında Tokat Gibi Cevap: Sırf Salça Satmıyorum Diye Bu Aileden Sayılmıyorum

Şehzade Kavgasında Tokat Gibi Cevap: Sırf Salça Satmıyorum Diye Bu Aileden Sayılmıyorum
Osmanlı Hanedanlığından gelenlerin kullandığı Osmanoğlu ailesi sosyal medyada gündem oldu. Salça tüccarı Orhan Osmanoğlu, Sina Osmanoğlu’nun ‘hanedan’ ailesinden olmadığını açıkladı. Sina Osmanoğlu, Orhan Osmanoğlu ile olan fotoğrafını paylaşarak, "Sırf salça satmıyorum diye bu aileden sayılmıyorum ama olsun, ben gönüllerin şehzadesiyim aşko" cevabını verdi.

Sosyal medyada salça satışlarıyla ve iddialı paylaşımlarıyla gündem olan ve saltanat yıkıldığı halde kendisine ‘şehzade’ unvanı yakıştıran Orhan Osmanoğlu’ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

osmanoglu1-xpc8.webp

Orhan Osmanoğlu, esprili paylaşımlar yapan Sina Osmanoğlu’nun ‘hanedan’ ailesinden olmadığını açıkladı. Sina Osmanoğlu’ndan da yanıt gecikmedi.

osmanoglu2-hhvs.webp

Sina Osmanoğlu, Orhan Osmanoğlu'na yanıt verdiği paylaşımda birlikte çekildikleri fotoğrafa da yer verdi ve şu cevabı yazdı: Sırf salça satmıyorum diye bu aileden sayılmıyorum ama olsun, ben gönüllerin şehzadesiyim aşko" Bunun üzerine Orhan Osmanoğlu, paylaşımını sildi.

Orhan Osmanoğlu, bu sefer İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda yeniden Sina Osmanoğlu'nun akrabası olmadığını iddia etti. Sina Osmanoğlu'ndan yine cevap gecikmedi. Sina Osmanoğlu bu seferde, "Biri bu beyefendiye zaten hanedan ailesi diye bir şeyin olmadığını, Ama o aile kurulursa daha iyi temsil edeceğimi anlatsın. Hala beni paylaşıyor, öldüresi var beni" diyerek yanıt verdi.

ekran-resmi-2023-09-16-12-08-35.png

Etiketler :