Rapçi Ezhel: Parti kuracağım

Rapçi Ezhel: Parti kuracağım
Bir takipçisinin tasarladığı logoyu beğenen Ezhel, kuracağı partinin ismini de duyurdu.

Sosyal medya hesabından parti kuracağını belirten rapçi Ezhel'in paylaşımı gündem oldu. Rapçi Ezhel, Twitter hesabından ileride siyasete atılmayı düşündüğünü ve parti kuracağını duyurdu.

Ezhel paylaşımında, “Şu an gencim ama ileride siyasete atılmayı düşünüyorum. Gelin partimizi hep beraber kuralım. İsmi Can Parti olsun. Cumhuriyetçi Anadolu Partisi. Logosu kalp olsun. Canınıza can katmaya geldik falan gibi sloganlar. Hatta eli photoshop tutan arkadaşlar bu hayali partiye can katabilir” ifadelerini kullandı. Rapçinin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

ezhel1.jpg

Ezhel daha sonra da “Canım dediklerinin canını almayacağı bir Türkiye için Can Parti” diyerek İbrahim Tatlıses’in "Canım Dediklerim" şarkısını paylaştı.

Ezhel, dün de Eurovision şarkı yarışmasına ilişkin olarak sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Birincilik vaat ediyorum" yazmıştı.

Türkiye Eurovision'a ilk kez 1975 yılında katılmış, toplamda 34 yarışmada yer almıştı. Daha önce, 1976 - 1977- 1979 ve 1994 yıllarında çeşitli sebeplerle yarışmaya katılmama kararı alınmıştı. 2013'te ise TRT Genel Müdürlüğü Eurovision Şarkı Yarışması'ndan çekilme kararı almıştı.

Etiketler :