Oteldeki Vahşette Korkunç İfadeler... Ceset Kokmasın Diye Kireçleyip Klimalı Odaya Kilitlemişler

Oteldeki Vahşette Korkunç İfadeler... Ceset Kokmasın Diye Kireçleyip Klimalı Odaya Kilitlemişler
Türkiye Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yaşanan korkunç cinayeti konuşuyor. Bir otelin kilitli odasında ölü bulunan Mert Meray cinayetinde zanlıların ilk ifadesi ortaya çıktı. Cinayet zanlısı Çağrı Furkan Çuhadar ifadesinde; 'Meray ile alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştıklarını, cesedin kokmaması için de kireç döküp klimalı odaya kapattıklarını' itiraf etti.

Son Dakika... Türkiye'yi ayağa kaldıran korkunç cinayet; Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde yaşayan Mert Merey'in esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmasıyla ortaya çıktı. Merey'in, Sarımsaklı'da bir otel odasında sırtından vurulmuş halde bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada otelin mutfağını işleten Çağrı Furkan Çuhadar Ankara'nın Polatlı İlçesi'nde, otel çalışanı Cemal Çakı ise otele yakın bir evde gözaltına alındı.

"3 BİN LİRA İÇİN ÖLDÜRDÜM"

Suçunu itiraf eden Çağrı Furkan Çuhadar, cinayeti tüm ayrıntılarıyla anlattı. Mert ile kısa bir süre önce aynı ortamlara takılmaları nedeniyle tanıştıklarını söyleyen katil zanlısı Çuhadar, "Kısa bir süre önce bir alışveriş nedeniyle aramız açıldı. O gün arkadaşlarımla oturuyorduk. Ortamımız güzeldi. Konuşmak için Mert'i de çağırdık. Mert gece yarısı otele geldi. Alacak verecek meselesi yüzünden tartışmaya başladık. 3 bin lira borcum vardı. Tartışma sırasında sinirlerime hakim olamadım. Silahımı çekip iki el ateş ettim" dedi.

"CESEDİ KİREÇLEYİP KLİMALI ODAYA TAŞIDIK"

Kısa bir süre olayın şokunu yaşadıklarını söyleyen Furkan Çuhadar, "Merminin nereye isabet ettiğini hatırlamıyorum. Mert yerde yatıyor kanlar süzülüyordu. Öldüğünü anladık. Arkadaşlarım geri çekildiler. Biz önce Cemal abi ile cesedi bir depoya sürükledik. Sonra cesedin burada kokacağını düşünüp klimalı odaya taşıdık. Cemal abi aşağıdan havlular alıp, olay yerindeki kanları temizledi. Depoda bulduğumuz kireç olduğunu düşündüğümüz bir maddeyi yere ve cesede serptik. Sabaha karşı Cemal abi kanlı havluları otelin biraz ilerisinde bulunan bir çöp tenekesine attı. Daha sonra ben cesedin olduğu odanın yanındaki kendi odama çekilip uyudum, Cemal abide kendi odasına çekildi" dedi.

"OTELDEN AYRILIP ANKARA'YA GİTTİM"

O gün hiç 5. kattan inmedim. Aşağıda neler olup bittiğiyle ilgili hiçbir fikrim de yok. Gün boyu sadece bir şeyler yemek için aşağıya indim. Kısa bir süre sonra oteli ve mutfağı devredecektik. Cesedin burda fark edilmeyeceğini düşündüm. Salı gecesi otelden ayrılarak Ankara'ya gittim. Polatlı'da kaldığım evde polis gelip beni gözaltına aldı" diye konuştu.

"UYUŞTURUCU KULLANDIKLARINI GÖRDÜM"

Çağrı Furkan Çuhadar'ın verdiği bilgileri kabul etmeyen otel çalışanı Cemal Çakı ise Furkan'a yardım etmediğini ileri sürdü. Çakı ifadesinde, " Furkan gece yarısı beni cep telefonumdan arayarak bir misafirinin geleceğini ve onu direk beşinci kata çıkarmamı istedi. Gece 3,5 sıralarında isminin Mert olduğunu sonradan öğrendiğim kişi otele geldi. Onu Furkan'ın istediği gibi 5. kata çıkardım. Daha sonra odadan ayrıldım. Tekrar uyumaya hazırlanırken Furkan arayarak yukarıya tabak istedi. Tabağı götürdüğümde masadakilerin uyuşturucu kullandıklarını fark ettim. Tabağı bırakıp odadan ayrıldım" dedi.

1-003.jpg

"SİLAH SESİ DUYDUM"

Odama indiğimde üzerinden ne kadar zaman geçti bilmiyorum yukarıdan iki el silah sesi duydum. Yerimden hiç kalkmadım. Ne olduğunu da anlam veremedim. Sabah üstü otel çöpleriyle dolu bir poşeti çöpe bıraktım. İçerisinde ne olduğunu da bilmiyorum. Zaten daha sonra da polisler geldi"dedi.

TUTUKLANDI

Adliye'ye sevk edilen Çağrı Furkan Çuhadar ve ona yardım ettiği ileri sürülen otel çalışanı Cemal Çakı tutuklanarak cezaevine gönderildi. 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

son-dakika-otel-odasindaki-vahsette-kan-donduran-d.jpg

NE OLMUŞTU?

Askere gitme hazırlıkları yapan 20 yaşındaki Mert Merey, iddiaya göre Ayvalık'ta bir sahil işletmesinde garson olarak çalışıyordu. Geçtiğimiz yıl Ankara'nın Polatlı ilçesinde bulunan oto yıkamacı dükkanını kapatan ve ailesiyle birlikte Ayvalık'a taşınan Çağrı Furkan Çuhadar (23) ise, amcası ve yakınlarıyla birlikte Sarımsaklı'nın Küçükköy mevkiinde bulunan köylüsü D.Ü'ye ait bir otelin restoran kısmını işletiyordu.

ARALARI AÇILDI

Aynı zamanda bölgede emlak işleriyle de ilgilenen Mert Merey, Çağrı Furkan Çuhadar ile aynı mekanlara takılmaları nedeniyle kısa bir süre sonra arkadaş oldu. İkilinin arası geçtiğimiz ay iddiaya göre bir alışveriş nedeniyle bozuldu.

OTELE ÇAĞIRDILAR

3 Eylül akşamı ailesiyle birlikte yemek yiyen Mert Merey, gecenin ilerleyen saatlerinde gelen telefon üzerine motosikletine binerek evden ayrıldı. Sarımsaklı'da bulunan otele giden Mert Merey, iddiaya göre otelin 5. katında Çağrı Furkan Çuhadar ile tartışmaya başladı. Tartışmaya otelde çalışan Cemal Çakı da dahil oldu. İddiaya göre feci şekilde darp edilen ve baygın düşen Merey, bir otel odasına götürülerek ayılmak üzereyken infaz edildi.

Etiketler :