Önünü kestiği aracın sürücüsüne kurşun yağdırdı

Şişli'de A.S isimli sürücü aracıyla önünü kestiği diğer aracın sürücüsüne kurşun yağdırdı. Önce kameralara ardından polise yakalandı. Saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bilgiye göre, sokak üzerinde seyir halindeki otomobilin önünü kesen A.S, sürücüye kurşun yağdırdı. Daha sonra da geldiği araçla olay yerinden uzaklaştı. Yaralı sürücü aracın koltuğuna yığılıp kaldı. Silah sesleri ile dışarı çıkan vatandaşlar olay yerine sağlık ekibi ve polis çağırdı. Kısa sürede gelen ambulans, yaralıyı alarak hastaneye kaldırdı.

Güvenlik kameraları incelemeye alındı

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçan saldırganı yakalamak için güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede olayı gerçekleştiren saldırganın önce eşkalini daha sonra da ismini belirledi. Şüpheli A.S olayda kullandığını beyan ettiği silahla birlikte Feriköy'de gözaltına alındı.

Ateş edip kaçtı

Yaşanan silahlı saldırı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, seyir halindeki otomobilin önünü aracıyla kesen saldırgan, otomobil sürücüsüne art arda ateş ederek kaçıyor. Otomobil sürücüsü başka araçlara vurarak duruyor.

Zanlı, Şişli Asayiş Büro Amirliği'ndeki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.

Kaynak:DHA

Etiketler :