Ölen Menzil Şeyhinin Küçük Oğlu Muhammed Mubarek Elhüseyni'yi Havalimanında Böyle Karşıladılar.. Ayaklarına Gül Döktüler

Menzil şeyhi Muhammed Mubarek Elhüseyni'nin çakarlı araçlarla gövde gösterisi sosyal medyayı salladı. Muhammed Mubarek Elhüseyni şimdi de ayaklarına serilen güllerle gündemde.

12 Temmuz'da ölen Menzil Cemaati'nin lideri “Şeyh Abdulbaki Elhüseyni”den sonra tarikat üçe bölünmüş ve ölen şeyhin 3 oğlu ayrı ayrı camilerde şeyhlik yapmaya başlamıştı.

"Menzil'i birlikte yöneteceğiz" diyen kardeşler kısa sürede mal kavgasına tutuşmuş ve sosyal medyada birbirine girmişti. Menzil'in ana vakfı Semerkand Vakfı'nın yönetimini elinde bulunduran Muhammed Mubarek Elhüseyni'nin, çakarlı araçlarla dolu uzun konvoyu ve lüks şovu gündem olmuştu.

Onlarca çakarlı aracın konvoyu ile trafikte ilerleyen Muhammed Mubarek Elhüseyni’nin lüks gösterisi tartışmalara neden olmuştu. Aynı zamanda çakarlı araçların sivillere mi yoksa polislere mi ait olduğu da merak konusu olmuştu.

menzil-gul-yapraklari.jpg

Menzil'de liderlik yarışı sürerken, vefat eden menzil şeyhinin en küçük oğlu Muhammed Mubarek Elhüseyni havalimanında gül yapraklarıyla karşılandı. Bindiği arabanın içine gül yaprakları serildi.

menzil.jpg

Muhammed Mubarek Elhüseyni’nin çakarlı araçlarla gövde gösterisi yaptığı video viral olmuştu.

Çakarlı araçların sivillere mi yoksa polislere mi ait olduğu da merak konusu oldu.

Menzil tarikatı mal mülk kavgasıyla da gündemde.

OĞULLARIN NURU EŞİT DEĞİL

Gazeteci Barış Terkoğlu, Ramazan'da TRT'ye çıkan Menzil taraftarı Şemsettin Bektaşoğlu'nun sözlerine yer vermişti. Terkoğlu "Menzil Şeyhi ardından oğullarını halife bıraktı. Herkes safını seçti. TRT’de izlediğimiz Şemsettin Bektaşoğlu ise Seyyid Saki tarafında. Oğulların nuru eşit değil diyor ve rüyasına dayanarak “Seyyid Saki’nin elini tutan Allah’ın elini tutmuştur” diyor. Pardon, bu hangi din!" demişti.

Etiketler :