O AKP'liye tepkiler çığ gibi büyüyor

O AKP'liye tepkiler çığ gibi büyüyor
Dün akşam katıldığı televizyon programında “Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır” diyen AKP'li Ayhan Oğan'a sosyal medya ateş püskürdü

Dün akşam katıldığı televizyon programında “Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır” diyen AKP'li Ayhan Oğan'a sosyal medya ateş püskürdü. Oğan'ın sözleri sonrası sosyal medya kullanıcıları savcıları göreve çağırdı.

CNN Türk’te Ahu Özyurt’un sunduğu Türkiye’nin Gündemi programının dün akşamki bölümünde ‘yeni devlet’ tartışması yaşandı. Programın konuklarından AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Sivil Alan Platformu Başkanı Ayhan Oğan, “Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan'dır” dedi. Oğan’ın sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRDI!

Sosyal medya kullanıcıları ve siyasiler Ayhan Oğan’ı ‘Anayasal düzeni yıkmakla’ suçlayarak Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırdı. Oğan’ın yaptığı açıklamalara İsmail Saymaz, ‘Ayhan Ogan en son Yetmez Ama Evet kampanyası sırasında cemaatle birlikte yeni devlet kuruyordu. Kurduğu devlet, 15 Temmuz’da başımıza çöktü’ diyerek tepki gösterdi.

İşte atılan o tweetler:

AKP MKYK üyesi Ayhan Oğan'ın söylediği o skandal sözler... Tıklayınız

Etiketler :