Münevver Karabulut'un babasının 'mezar' isyanı

Münevver Karabulut'un babasının 'mezar' isyanı
İstanbul'da 14 yıl önce katledilen Münevver Karbulut'un babası Süreyya Karabulut, Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması için yapılan ikinci başvurunun da reddedilmesi ile ilgili konuştu. Karabulut, "Mezar açılmazsa Cumhurbaşkanına kadar gidip sesimi duyuracağım" dedi.

İstanbul’da 14 yıl önce Münevver Karabulut’u vahşice öldüren ve cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması için yapılan iki başvuru geçtiğimiz günlerde reddedildi. Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, ret kararı üzerine açıklamalarda bulundu.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'na konuşan Karabulut, "Avukatımız Rezzan bey bu kararın bozulması için Adalet Bakanlığı’na başvurdu. Ben de ne gerekiyorsa yapılmasını istiyorum. Avukatımız da bu konuda sağ olsun yapıyor her şeyi" ifadelerini kullandı.

"Mezarının açılıp bakılmasını istiyorum"

Cem Garipoğlu’nun intihar ettikten sonraki görüntüleri kendisinin görmediğini söyleyen baba Karabulut, Garipoğlu ailesinin kanlı koltuk pozuna tepki gösterdiğini belirterek, "Hiç saygıları yok. Kızımın katledildiği koltukta poz verip, internete koydular. Kızıma saygıları hiç yok. Bu olaydan sonra şüphelerim daha çok arttı. Herkes Cem Garipoğlu’nun ölmediğini söylüyor. Benim kafamda da bu oluştu. O yüzden mezarının açılıp bakılmasını istiyorum" diye konuştu.

"Cumhurbaşkanı'na kadar gidip sesimi duyuracağım"

Adalet Bakanlığı’ndan da olumsuz bir cevap geldiği durumda olayı Cumhurbaşkanı’na kadar götüreceğini söyleyen baba Karabulut, "Mezar açılmazsa Cumhurbaşkanına kadar gidip sesimi duyuracağım" dedi.

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :