Melih Gökçek, "Erdoğan'ın İran dönüşü istifa edecek" iddialarına tweetle mesaj verdi

Melih Gökçek, "Erdoğan'ın İran dönüşü istifa edecek" iddialarına tweetle mesaj verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İran'a gidişi sırasında Ankara Esenboğa Havalimanında "istifa" krizi sonrası ilk defa yan yana gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, Erdoğan'ın İran dönüşünün ertesi günü...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İran'a gidişi sırasında Ankara Esenboğa Havalimanında "istifa" krizi sonrası ilk defa yan yana gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, Erdoğan'ın İran dönüşünün ertesi günü istifa edeceği iddia edilmişti. Gökçek, bu iddialara dolaylı olarak twitter üzerinden yanıt verdi.

Erdoğan'ın Esenboğa Havalimanında İran'a gitmek için uçağa binmeden önce bir araya gelmiş ve Erdoğan, "İran dönüşümde istifanı ver" dediği ortaya atılmıştı. Dün, Minibüscüler Esnaflar Odası seçimlerinde "Kardeşliğimizi bozmayalım" videosunu twitter'dan paylaşan Gökçek, bugün de Ankara'daki üniversitelerin rektörleriyle Anka Park'ı gezdi ve satır arasında şu paylaşımı yaptı:

"İnşaallah önümüzdeki ay bazı hazırlıklar yapıp, daha kapsamlı bir toplantı yapacağız..."

Gökçek, bir yandan gelen ay toplantı yapacağına belirterek, "istifa etmiyorum" manasında bu ifadeleri kullanırken, diğer yandan "inşaallah" ifadesiyle istifa için bir kapı aralığı da yine bırakmış oldu.

Etiketler :