Kulaçoğlu duyurdu: PUBG fotoğrafını delil olarak kullanmışlar!

Kulaçoğlu duyurdu: PUBG fotoğrafını delil olarak kullanmışlar!
Aktivist Taylan Kulaçoğlu, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada PUBG fotoğrafının delil olarak kullanıldığını duyurdu.

Aktivist Taylan Kulaçoğlu iki aydır tutuklu. Twitter hesabından açıklama yapan Kulaçoğlu, “En büyük delilleri misafirliğe gelen yeğenimin hukuksuzca el koydukları bilgisayar ve play-station’da ele geçirdiğinleri PUBG fotoğrafı” ifadelerini kullandı.

“Yanımdaysanız özgürüm, başımız dik!” diyen Kulaçoğlu tweetlerini “Kardeşiniz, PUBG Örgütü Üyesi Taylan Kulaçoğlu” imzasıyla tamamladı.

Kulaçoğlu’nun açıklamaları şöyle:

Sevgili isimsiz fakat fikir sahibi onurlu dostlarım,

Sevda Noyan’ı hedef gösterdiğim iddiasıyla ifademi alıp bırakacağım diyerek gözaltına alıp örgüt propagandasından örgüt üyeliğine, üyelikten Türkiye topraklarında gelmiş geçmiş tüm örgütlerden tek tek suçlanmaya varan sürecin sonunda, ellerinde tek bir delil olmadan tutuklanmamın üzerinden iki ay geçti!

Bu süreçte el konulan bilgisayar ve telefonumdan tek bir kanıt çıkmadı! Ha pardon! Niye Grup Yorum’u savunmuşum, niye İbrahim ölmesin demişim, niye Nuriye ve Semih’in eylemine katılmışım dışında.

En büyük delilleri de misafirliğe gelen yeğenimin hukuksuzca el koydukları bilgisayar ve play-station’da ele geçirdikleri PUBG fotoğrafı. İnanabiliyor musunuz? Savcı PUBG fotoğrafını gösterip, bu silahlı adamı neden bilgisayarının ekran görüntüsü yaptın dedi.

On beş yaşında bir çocuğun bilgisayarından bana suç çıkarmaya çalışıyorlar. Çünkü ellerinde hiçbir şey yok.

Beni alıp bu şekilde kendi kanunlarını dahi çiğneyerek hapsetmelerinin nedeni 2013’ten bu yana niye alıyorlarsa aynı. Zulüm üstüne kurdukları saltanatlarına karşıyım.

Akit, Sabah, A Haber gibi paçavralarına, çevirmek için bolca gayret ettikleri sosyal medyada trollerinin istedikleri gibi küfür etmelerinin, yalan söylemelerinin ve iftira atmalarının önünde engelim.

Bu yüzden beni tutuklayarak bana ceza, arkada kalanlara da gözdağı vermek istiyorlar. Üstüne sosyal medya sansürü ile herkesi biat ettirmeye çalışıyorlar. Ben biat etmeyeceğim, siz de etmeyeceksiniz. KAYBEDECEKLER!

Yanımdaysanız özgürüm!

Başımız dik!

Kardeşiniz, PUBG Örgütü Üyesi

Taylan Kulaçoğlu

Etiketler :