Komşusunun köpeğini araçla ezdi: Arkasına bakmadan yoluna devam etti

Arnavutköy'de bir kişi komşusuna ait köpeği, kullandığı araçla ezip ardına bakmadan yoluna devam etti. Ezilen köpek feci şekilde can verirken, köpeğin sahibi Gamze Demircioğlu, komşusundan şikayetçi oldu.

Bulldog cinsi köpeğini Tayakadın'da babasına ait eve bırakan Gamze Demircioğlu, gün içerisinde köpeğin kaybolduğunu fark etti. Ailesiyle birlikte 1 gün boyunca köpeğe ulaşamayan Gamze Demircioğlu, daha sonra çevredeki güvenlik kameralarını inceledi.

Güvenlik kameralarını izleyen aile bireyleri korkunç gerçeği fark etti. Komşularına ait hafif ticari aracın peşinden koştuğu görülen Taci isimli Bulldog cinsi köpek, komşularının aracı tarafından ezildiğini fark etti.

Aracın üzerinden geçtiği köpek can çekişerek yol kenarındaki dereye yuvarlandı. Görüntüler üzerine harekete geçen Gamze Demircioğlu komşuları hakkında Jandarmaya şikayette bulundu. Köpeği ezerek ölümüne sebep olan komşularının ise, köpeği görmediğini ve aracın altında kaldığını fark etmediğini söylediği öğrenildi. Köpeğin sahibi Gamze Demircioğlu yaşananlarla ilgili konuştu.

Köpeğini bir aile ferdi gibi gördüğünü söyleyen Gamze Demircioğlu, "İngiliz Bulldog köpeğim 'Tacettin', ondan ismiyle bahsedeceğim çünkü onu ailemden biri olarak, çocuğum gibi görüyordum. Bütün ailem de aynı şekilde. 'Taci', ayın 2'sinde kayboldu, abim ondan sonra onu bulamayınca aramaya başladı. Çevredeki kamera görüntülerinden bir araba tarafından ezilerek öldüğünü öğrendik. Can havliyle kendini yolun kenarına boşluğa atmış, orada o şekilde ölü bulunmuş. Kamera kayıtlarında da var. Ezen kişi fark etmediğini söylüyor ama etmemesi imkansız. Ben şikayetçiyim, cezasını çeksin. Ailemizden biriydi, köpek olarak görmüyorduk. Benim için önemliydi o. Ben inanmıyorum, görmediğine inanmıyorum. Görülmemesi imkansız. Arabanın ön tekeriyle üstünden geçiyor, arka tekerle biraz sürükledikten sonra, arka tekerle de üzerinden geçiyor. Ben de araç kullanıyorum, aracımın tekerine taş bile takılsa fark ederim. İfadesinde fark etmediğini söylemiş haberim yoktu demiş, çelişkili de bir ifade vermiş, ben jandarmayla da görüştüm" dedi.

Kaynak:DHA

Etiketler :