İstanbul'da kadınlar tuvaletinde 'gizli kamera' skandalı ortaya çıktı

İstanbul'da kadınlar tuvaletinde 'gizli kamera' skandalı ortaya çıktı
İstanbul'da yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. Gizli kamera kayıtlarında kendisini gören kadın isyan etti. Tuvaletteki krem kutusu, çorap gibi eşyanın içinden çıkan gizli kameralarda 285 kadının görüntüleri tespit edildi.

Skandal olay İstanbul'da meydana geldi. Onur A. işletmesinde ortak kullanılan tuvaletin içine farklı açılardan kayıt yapan gizli kameralar yerleştirdi. 285 kadını gizlice çekti. İşte iğrenç olayın hikayesi

Mide bulandıran olay İstanbul Bayrampaşa'da yaşandı. 19 yaşındaki Ece Ö., iş yerinde portföy uzmanı olarak çalışan Onur A. (40), isimli kişiye ait iş güvenliği hizmeti veren şirkette çalışmaya başladı. Ancak Onur A., tarafından birçok kez sözlü tacize maruz kaldı.

gizli-kamera.jpg

"CİNSEL HAYATIN NASIL?"

Bir süre iş yerinde çalışan genç kadın sigortası yapılmadığı ve 'Ben evli olmasaydım benimle bir ilişki düşünür müydün? Bakire misin? Cinsel hayatın nasıl?' gibi sorulara maruz kalınca işten ayrılma kararı aldı.

Aradan geçen bir süre sonra aynı iş yerinde çalışan başka bir kadın Ece Ö.'yü arayarak acil görüşmesi gerektiklerini eski iş yerinde kendisiyle alakalı bir problem olduğunu söyledi.

gizli-kamera1.jpg

"ACİL GÖRÜŞMEMİZ GEREK"

Aradan geçen bir süre sonra aynı iş yerinde çalışan başka bir kadın Ece Ö.'yü arayarak acil görüşmesi gerektiklerini eski iş yerinde kendisiyle alakalı bir problem olduğunu söyledi.

Sabah'ın haberine göre duydukları karşısında şoke olan genç kadın arkadaşından bir de kendisine ait görüntülerin de bulunduğunu öğrendi. Arkadaşı tarafından gizlice kayıt altına alınan görüntüleri izleyen genç kadın skandal olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gelerek sapık patronu hakkında suç duyurusunda bulundu.

gizli-kamera2.jpg

285 ADET VİDEO

İş arkadaşlarıyla birlikte savcılıkta ifade veren Zehra Ö, Denizcan Kaygusuz isimli iş arkadaşının ele geçirdiği görüntülerde kendisine ait görüntülerin bulunduğunu alınan kayıtlarda toplamda 285 adet video bulunduğunu söyledi. Yaşanan kayıt skandalında iş yeri sahibi Onur A.'nın kameraları yerleştirirken kendisini de kaydettiği ve bu şekilde deşifre olduğu anlatıldı.

gizli-kamera3.jpg

"OFİSTEKİ KADINLARI ÇEKTİ"

Denizcan Kaygusuz, savcılıkta alınan ifadesinde, ofisin farklı yerlerine Onur A.'nın gizli kameralar yerleştirdiğini ve bu şekilde ofis çalışanı kadınların görüntülerini çektiğini söyledi.

Tuvalete yerleştirilen gizli kameraların, siyah bir çorap, traş makinesi, krem kutusu içerisinde gizlendiği ifade edildi. Savcılık şikayetin ardından sapık patron hakkında soruşturma başlattı.

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda Onur A., hakkında 'Özel Hayatın Gizliliğini İhlal' suçu kapsamında 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Etiketler :