İran'la seferlerin başlayacağı tarih belli oldu

İran'la seferlerin başlayacağı tarih belli oldu
Türk Hava Yolları, İran'ın başkenti Tahran'a 16 Temmuz'dan itibaren uçuşların başlayacağını duyurdu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) birçok ülke yurt dışı seferlerini askıya aldı. Salgının etkisini yitirmeye başlamasıyla birlikte ülkeler seferlerini de yeniden başlattı.

Türkiye, 11 Haziran’dan itibaren kademeli olarak ülkelere uçuşlarını başlattı. Türk Hava Yolları, 16 Temmuz’dan itibaren İran’la da seferleri başlatacağını duyurdu.

THY’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Ulusal ve uluslararası sağlık otoriteleri ile yaptığımız titiz çalışmaların sonucunda daha sağlıklı ve güvenli standartlara sahip uçuşlarla sevdiklerimize, keşiflerimize ve biriktirilecek anılarımıza tekrar kavuşuyoruz. Bu dönemde plan yapmanın ne kadar zor olduğunu bildiğimiz için sizlere esnek seyahat imkanları sunmaktan mutluluk duyuyoruz. 20 Temmuz 2020’ye kadar alacağınız biletlerinizi 31 Aralık 2021 tarihine kadar yapılacak başka bir uçuş için değiştirebilir ya da tarihini daha sonra belirlemek üzere biletinizi açığa aldırabilirsiniz. Detaylı bilgi için Esnek seyahat sayfamızı incelemeyi unutmayın. Uçuş takvimi temmuz ayı sonuna kadar uygulanacak uçuşlarımızı göstermektedir. Yeni seyahatleriniz için uçuş planımız güncellendikçe bu sayfadan sizlerle paylaşacağız.

Etiketler :