İnternette Tablet Reis Lakabıyla Tanınmıştı. Genetik Rahatsızlığı ve Yaşadıkları Yürek Burktu

İnternette Tablet Reis Lakabıyla Tanınmıştı. Genetik Rahatsızlığı ve Yaşadıkları Yürek Burktu
2013 yılında tablet kutusundan salatalık çıkardığı video ile bir anda viral olan "Tablet Reis" lakaplı Onurcan Güzel, yıllar sonra ortaya çıktı. Hayat hikayesini anlatan Onurcan'ın yaşadıkları yürek burktu.

Onurcan Güzel, herkesin hafızasına kazınan o tablet videosunu "kurgu" olarak nitelendirdi. O dönemde internetten alışverişlerde domates, salatalık gibi ürünlerin çıkmasıyla dalga geçen bir video çektiğini söyledi.

Ancak Onurcan'ın hayatı videodaki neşeli anlardan çok uzak. 2020 yılında babasını kaybeden Onurcan, annesinin de zengin bir adamla birlikte gittiğini açıkladı. Halasının emekli maaşı ve TikTok'ta canlı yayın açarak geçimini sağlamaya çalışan Onurcan, genetik bir rahatsızlık nedeniyle de çalışamıyor.

1-p3wt.webp

Onurcan Güzel'in hikayesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı Onurcan'a destek mesajları yağdırırken, bazı kullanıcılar da onu "sahtekarlıkla" suçladı.

Onurcan Güzel'in yaşadıkları, internet fenomenlerinin şöhretinin ardındaki zorlukları ve maddi imkansızlıklarla mücadeleyi gözler önüne seriyor.

Etiketler :