İnce Bursa'ya aday mı oluyor? Halk TV'ye açıkladı!

İnce Bursa'ya aday mı oluyor? Halk TV'ye açıkladı!
CHP Genel Merkezi’nde, Bursa Büyükşehir Belediye başkanı adaylığı için Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin adının ön plana çıktığı öne sürüldü. Bu konu hakkında Muharrem İnce'den halktv.com.tr'ye açıklama geldi.

CHP Genel Merkezi’nde, Bursa Büyükşehir Belediye başkanı adaylığı için Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin adının ön plana çıktığı öne sürüldü. Bu konu hakkında Muharrem İnce'den halktv.com.tr'ye açıklama geldi.. İnce, "Bu haber doğru değil, kimlerin ne için yaptırdığını da biliyorum" dedi.

2019 yerel seçimleri için partilerde çalışmalar hız kazandı..

Politikyol'un haberine göre, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin adı CHP Genel Merkezi’nde Bursa Büyükşehir Belediye başkanı adaylığı için konuşuluyor..

Çıkan haberde İnce’nin göçmen olması, akrabalarının yoğun olarak bursa’da yaşaması, üniversiteyi bursa’da bitirmesi gibi etkenler, İnce’nin adının bu kent için geçmesine neden olan etkenler arasında gösterildiği belirtiliyor..

Çıkan haberler hakkında halktv.com.tr'ye açıklamalar yapan Muharrem İnce, "Bu haber doğru değil, kimlerin ne için yaptırdığını da biliyorum" dedi.

Etiketler :