İkinci raund! Sinan Akçıl-Ferhat Göçer bir kez daha karşı karşıya!

İkinci raund! Sinan Akçıl-Ferhat Göçer bir kez daha karşı karşıya!
Şarkıcı Sinan Akçıl 9 aylık evliliğin ardından oyuncu Burcu Kıratlı'dan tek celsede boşanmıştı. Akçıl katıldığı bir programda daha önce tartışma yaşadığı Ferhat Göçer'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı, meslektaşı Ferhat Göçer'le yaşadığı polemik hakkında, "Benden sadece şarkının hikayesini anlatmak için izin aldı. 'Mahsuru yoksa şarkıyla ilgili bir hikaye anlatmak istiyorum' dedi. Ben nereden bileyim bu kadar magazin sevdalısı olduğunu. Bundan sonra şarkılarımı söylerse Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulunacak. Herhangi bir özür dilemedi. Ömür Gedik de aramadı beni.

Bunu söylemeyecektim aslında ama söyleyeyim Ferhat Göçer'in kızı Yağmur mesaj attı ve 'Babamı cezalandırdığın için teşekkür ederim' dedi. 'Kızım' şarkısını çok seviyormuş sanırım, bununla ilgili de bir üzüntüsü olmuş bana teşekkürlerini iletti" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Sinan Akçıl ve Ferhat Göçer bir düğünde birlikte konser vermiş, Göçer'in sahnede Akçıl'ın eski sevgilileri "Hadise ve İzel" hakkında söylediği sözler ikili arasında gerginliğe neden olmuştu.

Ferhat Göçer, sözleri Akçıl’a ait olan Kızım şarkısını okurken şarkının hikayesini anlatmaya başladı ve, “Bir gün Sinan’ gittim. Kapıyı çaldım, Sinan kapıyı açtı, içeride de Hadise vardı. bir baktım Hadise ağlıyordu, meğerse Sinan Akçıl, Hadise’ye öyle duygusal bir şarkı yazmış ki onu ağlatmış. O şarkı da okuduğum Kızım şarkısı” dedi. Bununla da kalmayan Ferhat Göçer, Akçıl’ın ‘Biri Bana Gelsin’ şarkısını da o zamanlar aşk yaşadığı İzel’e yazdığını söyledi. Bu açıklamalara sinirlenen Burcu Kıratlı’nın ise düğünü terk ettiği iddia edilmişti.
 

Etiketler :