İki Çete Arasındaki Savaş Kadın Cezaevi Koğuşuna Uzandı! Bankacı Seçil Erzan da, Fenomen Gizem Karamelek de Koğuşta...

İki Çete Arasındaki Savaş Kadın Cezaevi Koğuşuna Uzandı! Bankacı Seçil Erzan da, Fenomen Gizem Karamelek de Koğuşta...
Barış Boyun ve Anucur çetesi arasında yaşanan savaş cezaevine uzandı. İki çete grubunun kadınları, Bakırköy Kadın Cezaevi’ndeki aynı koğuşa konuldu. Husumetli gruplar arasında her gün kavga yaşanıyor. Kavgasız günün olmadığı koğuşta bulunanlar arasında ise bankacı Seçil Erzan, Thodex’in kurucusu Fatih Özer’in ablası Serap Özer ile sosyal medya fenomeni Gizem Karamelek de yer alıyor.

En son Atina’da 6 mensubu öldürülen Barış Boyun çetesinin, husumetli olduğu gruplarından biri de Anucur çetesi. Barış Boyun gurubu, geçen 25 Aralık’ta Anucurlar’ın olduğu kahvehaneye baskın düzenlemiş, baskında 25 yaşındaki Ramazan Arslan öldürülmüştü.

İKİ ÇETE GRUBUNA DA OPERASYON

Barış Boyun grubuna yönelik operasyonlarda çok sayıda kadın da tutuklandı. Tutuklanan kadınlar Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Geçen günlerde ise, Kağıthane’de bir polisin yaşamını yitirdiği operasyon sonrası Anucur çetesine operasyon yapıldı. Anucur grubundan tutuklanan kadınlar da aynı cezaevine konuldu.

baris-boyun-sebekesine-yonelik-operasyonda-gozaltina-alinanlar-adliyeye-sevk-edildi-7501-dhaphoto8.jpg
Barış Boyun grubuna yönelik yapılan operayonda 131 kişi gözaltına alınmıştı.

HUSUMETLİ GRUPLAR AYNI KOĞUŞTA

Edinilen bilgilere göre her iki çete grubuna mensup kadınlar da Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi B11 koğuşuna konuldu. Anılan koğuş, idare tarafında ‘medyatik koğuş’ olarak da biliniyor. Anucurlar’a mensup kadınların da aynı koğuşta olması, husumetli grupların karşı karşıya gelmesine neden olmuş.

ana-okulu-kurum-binasi-ve-jandarma-binasi30-06-20204-49-pm.png
Cezaevinde her bir koğuşta 20-25 kadın kalıyor.

KAVGASIZ GÜN GEÇMİYOR

Ulaşılan bilgilere göre, iki husumetli grup arasında hemen her gün kavga yaşanıyor. Anılan koğuşta yakınları bulunan iki ayrı kişi “Cezaevi şartları malum… Ama iki grubun da aynı koğuşa konulması ile sakin geçen tek bir günleri yok. Sabah-akşam kavga yaşanıyor. En ufak bir olay bile kavga nedeni oluyor. Yaşananlar nedeni ile yakınlarımız korku içinde. Korkudan uyuyamıyorlar” bilgisini verdi. İki husumetli grup arasında yaşanan kavgaya cezaevi idaresinin ise ‘karışmadığı’ öne sürüldü.

whatsapp-image-2023-09-19-at-22-54-42.jpeg
Bankacı Seçil Erzan, cezaevinde zor günler geçiriyor.

SEÇİL ERZAN DA AYNI KOĞUŞTA

İki çete grubunun kadınları arasında kavganın yaşandığı koğuşta, kamuoyunun bildiği birçok isim de bulunuyor. Galatasaraylı futbolcuların yüksek kazanç beklentisi ile para verdiği bankacı Seçil Erzan anılan koğuşta. Ağır bir psikolojik çöküntü yaşadığı ifade edilen Erzan’ın sürekli ağladığı kaydedildi.

KARARI DUYDU KOĞUŞTA BAYILDI

Koğuşta bulunan bir diğer isim ise, kripto para borsası Thodex’in kurucusu Fatih Özer’in ablası Serap Özer de B 11 koğuşunda. Anılan davada Serap Özer ile kardeşleri Güven Özer ve Fatih Özer 11’er bini yılı aşkın bir süre hapis cezası aldı. Kararın açıklanması sonrası Serap Özer’in koğuşta bayıldığı öğrenildi.

stil-ikonu-yarismacisi-genc-kadini-kacirarak-iskence-etti-corumda-yakalandi-2.webp
Gizem Karamelek de olayların yaşandığı B 11 koğuşunda kalıyor.

FENOMEN GİZEM KARAMELEK DE AYNI YERDE

Sevgilisiyle görüşen kadını kaçırıp işkence eden sosyal medya fenomeni Gizem Karamelek de aynı koğuşta bulunuyor. Anılan koğuşta, Karadağ mafyasının önde gelen isimlerinden Jovan Vukotic cinayeti nedeni ile tutuklu bulunan isimlerden Asiye Yüksel de B 11 koğuşunda. SAS Holding’de kurdukları saadet zinciri ile binlerce kişiden para toplayan isimlerden Mine Karaboz’un da bir hafta önce bulunduğu B 11 koğuşundan başka bir koğuşa alındığı öğrenildi.

mine.jpeg
SAS Holding üzerinden milyonlarca lira toplayan Mine Karaboz Çalışkan, da o koğuştaydı.

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :