İBB duyurdu: 4 müze 100 gün boyunca ücretsiz! Hangi müzeler ücretsiz? Ücretsiz müzeler kimler için geçerli?

İBB duyurdu: 4 müze 100 gün boyunca ücretsiz! Hangi müzeler ücretsiz? Ücretsiz müzeler kimler için geçerli?
İBB Cumhuriyet'in 100. yılı özel açıkladı... İstanbul Büyükşehir Belediyesi dört ayrı müzenin girişlerinin bedava olduğunu duyurdu. Peki, hangi müzeler ücretsiz olacak? Müzeler kimlere ücretsiz?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cumhuriyet'in 100'üncü yılı sebebiyle dört müzenin 100 gün boyunca ücretsiz olarak ziyaret edilebileceğini duyurdu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını coşkuyla kutlamak ve İstanbul'un tarihî hazinelerini daha fazla insanla buluşturmak amacıyla İBB iştiraklerinden Kültür AŞ, özel bir kampanya düzenliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak hazırlanan "müze girişi kampanyası" kapsamında yerli ziyaretçiler 2 Ekim itibarıyla 100 gün boyunca 4 müzeyi sabah 11.00'e kadar ücretsiz ziyaret edebilecekler.

miniaturk.jpg

HANGİ MÜZELER, KİMLERE ÜCRETSİZ?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi'nin 100 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.

panaroma-1453.jpg

Müzelere saat 11:00'e kadar ücretsiz giriş yapılacak ve girişler de ''Radar İstanbul'' uygulaması üzerinden elde edilen QR kodla sağlanacak.

Etiketler :