Husumetlilerini Kurşun Yağmuruna Tutup Sosyal Medyada Şov Yaptılar!

Esenler'de bir grup şüpheli, husumetlilerine ait 4 farklı adrese 5 kez silahlı saldırı düzenledi. İki site ve iki apartmana kurşun yağdıran şüpheliler bu görüntüleri sosyal medyada paylaşarak tehdit notu eklediler. Şüphelilerin "Sonunuz böyle olacak" paylaşımı büyük tepki çekti.

Esenler'de araçlarıyla husumetlilerinin evlerine giden şüpheliler, camdan çıkardıkları tabancayla tehditler savurup ateş açtılar.

SALDIRI ANLARINI KAYDA ALDILAR

İkisi site, ikisi de apartman olmak üzere toplam 4 eve kurşun yağdırıp cep telefonu kameralarıyla kaydettiler. Şüpheliler, Menderes Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın bodrum katına salı günü saldırı gerçekleştirdi. Çarşamba günü buraya tekrar gelen yüzleri maskeli 2 saldırgan, araçlarından inip tabancalarla kurşun yağdırdı.

istanbul-esenlerde-5-kez-silahla-sald-48058.jpg

"SONUNUZ BÖYLE OLACAK"

Bir yakınları ise o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Çektikleri saldırı görüntülerini sosyal medya hesabında paylaşan şüpheliler açıklama olarak, "Sonunuz böyle olacak" dedi. Yapılan toplam 5 saldırı anı şüpheliler tarafından kaydedilip paylaşıldı. O görüntüler üzerine ekipler harekete geçti.

istanbul-esenlerde-5-kez-silahla-sald-48058-2.jpg