Halk TV ailesine 4 ödül birden!

Halk TV ailesine 4 ödül birden!
Türkiye ve Dünyanın birçok ülkesinde temsilcilikleri bulunan İzmir merkezli Yazı Dükkanı Akademik Etkinlikler Derneği, deprem bölgesinde yaptığı haberler nedeniyle gerçekleri kamuoyuna duyuran Halk TV muhabiri Ferit Demir'e yılın iletişimcisi ödülünü verdi. Ferit Demir ödülünü 17 Nisan 2023 günü İzmir'de düzenlenecek törende alacak.

Çorum dernekler federasyonundan halk TV ailesine 3 ödül birden

Merkezi İzmir'de bulunan ve türkiye genelinde 17 şubesi bulunan Çorum dernekler federasyonu tarafından yapılan yazılı açıklamada 6 Şubat 2023 günü yaşanan 2 büyük deprem sonrası deprem bölgesinde tarafsız yayınları ile gerçekleri kamuoyuna duyuran Halk TV'ye yılın TV kanalı ödülünü, yine halk TV de yayınlanan Serhan Asker'in yapımcılığını ve sunuculuğunu Üstlendiği Görkemli Hatıralar programına da depremzedelerin sesini sansürsüz şekilde Türkiye'ye duyurduğu yılın programcısı ödülü verildi.

Depremin ilk günlerinde bugüne kadar deprem bölgesindeki illerde bütün gerçekleri tarafsız şekilde halka duyurduğu için birçok saldırıya maruz kalan halk TV muhabiri Ferit Demir'e de yılın muhabiri ödülü verildi.

Ödüller 4 Mayıs 2023 günü izmir de düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :