Halı saha maçını kaybeden polisler rakip takım oyuncusunu darp etti

Kilis'de halı saha maçı yapan polisler, rakip takım oyuncusunu darp etti. Hem saha içinde hem saha dışında darp edilen amatör takım oyuncusu Murat Mülayim, aldığı darp raporu ile birlikte polislerden şikâyetçi oldu.

Ulaşılan tutanaklara göre olay geçen 24 Mayıs akşamı yaşandı. Özel harekât polislerinden oluşan 7 kişilik takım, aralarında öğretmenlerin de olduğu rakip takımla karşı karşıya geldi. Öğretmenlerin olduğu takımda, amatör kulüplerde oynayan Murat Mülayim (25) de yer aldı. Maçta üstünlük öğretmenlerin olduğu takımdaydı. Maçın bitimine 5 dakika kala Mülayim bir gol daha atarak skoru 12-1'e taşıdı.
murat-mulayim-hali-saha-maci.jpg
Murat Mülayim darp edildi, rapor aldı.

Polisler boğazına sarıldı

Bu esnada, Veysel A. isimli bir polis, Mülayim'e faul yaptığı gerekçesi ile tepki gösterdi. Mülayim, o anlarda ve sonrasında yaşadıklarına Halktv.com.tr muhabirine şu şekilde anlattı: "Karşı taraftakilerin polis olduğunu bilmiyordum. Faul yaptığımı söyleyen polisin yanına 2-3 kişi daha geldi. Polislerin biri bir anda boğazıma sarıldı. Ne olduğunu anlayamadım. Bir anda 4-5 polis beni darp etmeye başladı. Birlikte oynadığımız öğretmenler araya girse de etkili olamadılar" şeklinde konuştu.
murat-mulayim-hali-saha-maci2.jpg

Yetiş beni öldürüyorlar

Murat Mülayim, yaşadıkları sonrası ağabeyi Hasan Mülayim'i aradığını belirterek "Abime, yetiş beni öldürüyorlar dedim. Keşke ağabeyimi çağırmasaydım. Ağabeyimle araca bineceğimiz esnada 10 kişiyi taşıyan 2 araç yanımıza geldi. Gelenler arasında, az önce beni darp eden polisler de vardı. Bu 10 kişi hem beni hem ağabeyimi darp etti. Olaydan sonra karakol polisi geldi. Darp raporu aldım. Polislerden şikâyetçi oldum" diye konuştu.
kilis-ifade.jpg

Konu ile ilgili aradığımız halı saha sahibi ise, maç sonrası arbede yaşandığını, bir futbolcunun darp edildiği bilgisi aldığını söyledi.

Etiketler :