Gökçek'in başkanlar selfiesi yeniden gündem

Gökçek'in başkanlar selfiesi yeniden gündem
Bir süredir Türkiye'nin gündemine oturan, Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanları arasında yer alan İBB Başkanı Kadir Topbaş (istifa etti), Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı...

Bir süredir Türkiye'nin gündemine oturan, Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanları arasında yer alan İBB Başkanı Kadir Topbaş (istifa etti), Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin birlikte çekildikleri selfie yeniden akıllara geldi.

Antalya'da belediyeler istişare toplantısına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe birlikte selfie çekilmiş ve Gökçek de o fotoğrafı paylaşmıştı.

Erdoğan’ın istifasını istediği bu üç başkanın aynı kareye girdiği o fotoğraf yeniden gündeme geldi.

KADİR TOPBAŞ GİTTİ

Cumhurbaşkanı’nın yaptığı çağrının ardından üç başkandan bugüne kadar yalnız Kadir Topbaş istifasını verdi.

RECEP ALTEPE KARARLI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa Belediyesi hakkına sorunlu demişti ama Başkan Recep Altepe istifa etmemekte kararlı. Bugün Atatürk Havalimanı’nda açıklama yapan Altepe, istifa iddialarıyla ilgili soruya, “Ben o konuyla ilgili bir şey demedim. Herhangi bir şey diyecek durumum da yok. Biz işimize devam ediyoruz” dedi.

GÖKÇEK SESSİZ

Geçtiğimiz günlere Cumhurbaşkanı Erdoğan Melih Gökçek hakkında 'İstifa etmesi gerektiğini ilettik' demişti. Hatta Twitter atmadan bir dakikasını bile geçirmeyen Melih Gökçek 1 haftadır tweet atmıyor. Önümüzde ki günlerde ise Gökçek'in istifa etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Etiketler :