Firari Sanığın Ailesi Depremi Fırsat Bildi, 'Kayıp' Başvurusu Yaptı... Türkiye’yi Sarsan Skandalda İkinci Perde

Firari Sanığın Ailesi Depremi Fırsat Bildi, 'Kayıp' Başvurusu Yaptı... Türkiye’yi Sarsan Skandalda İkinci Perde
Hatay’daki köy okulunda yaşanan dehşete ilişkin yeni bir skandalın yaşandığı ortaya çıktı. Öğrencilerine tecavüz edip görüntülerini kayda alan öğretmen Murat Sağıroğlu sırra kadem bastı. Ailesi, on binlerce insanın yaşamını yitirdiği depremi fırsat bildi. Aile, Sağıroğlu'nun deprem enkazında kaybolduğunu öne sürerek ‘kayıp’ başvurusunda bulundu. Başvuru resmileşirse Sağıroğlu kayıtlardan düşecek .

Hatay merkeze bağlı bir köy okulunda tek istekleri liseye gitmek olan kız çocuklarına yaşatılan istismar Türkiye’nin gündemine oturdu. Öğrencilerine tecavüz eden ve o anları kayda alan öğretmen Murat Sağıroğlu, yargılandığı davada karar öncesi sırra kadem bastı. Ancak hayatta olduğu biliniyor.

BAŞKA ÖĞRETMENLERE DE ‘PAZARLADI’

Tecavüzü ettiği öğrencilerini, başka öğretmen arkadaşlarına dahi ‘pazarlayan’ Sağıroğlu ile ilgili dehşete düşürecek yeni bir olayın yaşandığı ortaya çıktı.

RESMİLEŞİRSE KAYITTAN DÜŞER

Sağıroğlu’nun ailesi on binlerce insanın yaşamını yitirdiği Hatay depremini fırsat bilerek çocukları için kayıp başvurusunda bulundu. Başvurunun resmileşmesiyle birlikte Sağıroğlu resmi kayıtlardan düşmüş olacak.

NE OLMUŞTU?

Yürekleri yakan olay Hatay merkeze bağlı Akçaova Köyü’ndeki ilköğretim okulunda geçiyordu. Dava dosyalarında yer alan bilgiye göre bu okulda görev yapan beden eğitimi öğretmeni Murat Sağıroğlu 10 öğrencisine tecavüz etmiş, öğrencilerini başka öğretmenlere de ‘pazarlamıştı’ Hamile kalan öğrencilerden birine merdiven altı bir klinikte kürtaj yapılmıştı. Sağıroğlu yargılandığı Hatay 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından karar duruşması öncesi tahliye edilmiş ve kayıplara karışmıştı.

Halktv.com.tr'nin haberi üzerine çeşitli siyasi partilerin yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da harekete geçmişti.

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :