Fatih Ertürk Meclis'ten bildirdi: Parlamento alarmda - VİDEO

Halk TV parlamento muhabiri Fatih Ertürk Meclis'ten bildirdi. Ertürk: "Normalleşme Meclis'i de vurdu. Vaka git gide artıyor. Meclis'in bir karantinaya ihtiyacı olduğu şekilde bir tartışma başladı ancak Meclis yönetimi bir karar almış değil"

Halk TV parlamento muhabiri Fatih Ertürk Meclis'te koronavirüs çıkmasının ardından son durumu bildirdi.

Fatih Ertürk şunları söyledi:

"Meclis basın bürosu boş. Çoğu evde çalışma kararı aldı. Basın bürosu artık enfekte bir büro. Parlamento muhabirlerinin gelip çay içtiği çay ocağında başladı.

Dün akşam burada görevli bir arkadaşta 5 günlük belirti görüldüğü söylendi. Dün test sonucu pozitif çıkınca, bütün gazetecilere TBMM'nin içinde bulunan poliklinik ve özel acil odasında test yapılma kararı aldı. Parlamento muhabirlerinin yarısı test oldu.

Normalleşme Meclis'i vurdu

Normalleşme Meclis'i de vurdu. Sayı git gide artıyor. Meclis'in bir karantinaya ihtiyacı olduğu şekilde bir tartışma başladı. Ancak Meclis yönetimi bir karar almış değil. 

Milletvekilleri ve gazeteciler huzursuz. Kapalı alanlarda yapılacak her türlü toplantı Meclis yönetimi tarafından yasaklandı. Bir süre daha parlamentonun Basın Bürosu ve Basın bölümü kullanılmama kararı alındı. Parlamento gerçekten alarmda. 

 

Etiketler :