Elon Musk, Erdoğan'la görüşmesini neden paylaşmadı?

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu’na katılmak için ABD’ye giden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkevi’nde Elon Musk’la görüştü. İletişim Başkanlığı görüşmeyle ilgili fotoğraf ve video paylaştı ancak Musk'ın herhangi bir paylaşım yapmaması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmeye oğlu ile birlikte gelen Elon Musk, yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin ardından Türkevi’nden ayrıldı.

İletişim Başkanlığı, görüşmeye ilişkin fotoğraf ve videolar paylaştı ancak aynı zamanda Twitter'ın yeni adıyla X’in sahibi olan Musk’un Twitter hesabından görüşmeye ilişkin her hangi bir paylaşım yapmaması dikkati çekti.

Gazete Pencere'de yer alan habere göre 157 milyon takipçisi olan ve Twitter’ı aktif kullanan Elon Musk’ın son paylaşımı 17 Eylül tarihli ve saati de 19.13.

whatsapp-image-2023-09-18-at-11-12-38-768x613.jpeg

Musk son paylaşımında “How did most of the legacy media go from superheroes of free speech to supervillains of speech suppression? / Eski medyanın çoğu nasıl oldu da ifade özgürlüğünün süper kahramanlarından ifade baskısının süper kötülerine dönüştü?” diye yazdı.

Etiketler :