Ekrem İmamoğlu dediğini yaptı! İşte İmamoğlu'nun "Sokak Hayvanları" için projeleri

Ekrem İmamoğlu dediğini yaptı! İşte İmamoğlu'nun "Sokak Hayvanları" için projeleri
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "İstanbul’da nefes alan her bir canlının yaşam hakkını koruyacak çözümlerle geliyoruz" demişti. İmamoğlu, Hayvan Hakları Yasama İzleme Delegasyonu‘nun metnini imzalayarak dediğini yaptı ve İstanbul'daki her canlıya sahip çıkacağ

kopekler.com'un haberine göre; Ekrem İmamoğlu, Hayvan Hakları Yasama İzleme Delegasyonu‘nun metnini imzalayarak İstanbul'da ki tüm hayvanların hakkını koruyacağına ve sahip çıkacağına söz verdi.

İşte İmamoğlu’nun Sokak Hayvanlarına Yönelik Projeleri;

• Hayvan haklarına daha çok önem verilerek eğitim çocukların alanlarında, ilkokul seviyesine kadar inilerek çocuklarımız bilinçlendirilecek.

• Sokak Hayvanları başta olmak üzere, etkinliklere ağırlık verilerek sokak hayvanlarını sahiplenme yolları ve istekleri teşfik ettirilecek.

• İstanbul sınırlarındaki tüm barınaklar, barınak görevlileri baştan aşağıya elden geçecek, üst seviye hizmet için planlamalar yapılacak.

• Hayvan nüfusu yakından takip edilecek. Sahipli ve sahipsiz hayvan sayısı, bölgesine göre tespitleri yapılacak ve takibini sağlayacak bir alt yapı kurulacak

• Kayıt altına alınan hayvanlar teknolojik ortamda takip altında tutulacaklar. Bir noktadan başka bir lokasyona getirilen, götürülen, bırakılma durumunun önüne geçilecek.

• Hayvanların sağlığı için Hayvan Zabıta ekipleri oluşturulacak. Sistematik bir yöntemle takip edilecek, sağlık hizmetleri oluşturulacak.

• Sokak hayvanlarına özellikle kafes içinde olmayan, doğal bir ortam sağlanarak rehabilitasyon merkezleri kurulacak.

İMAMOĞLU'NUN HAYVAN SEVGİSİ

Bankta oturup telefon konuşması yaparken, yanında yatan köpek ile olan fotoğrafı, hayvan severler tarafından büyük ilgi görmüştü. Telefon konuşması boyunca, köpeği rahatsız etmemeye çalışan İmamoğlu'nun fotoğrafları sosyal medya gündeminde dolaşmaya devam ediyor.

1-081.jpg

Hayvan sevgisi ile bilinen Ekrem İmamoğlu, küçük dostlarımız için hep yardımsever olmaya özen gösterdi.

2-259.jpg

Hayvan severler tarafından ilgi ve sevgi kazandı.

3-124.jpg

İmamoğlu sadece köpek değil, tüm hayvanlara olan ilgisini bu kare ile gösteriyor.

4-035.jpg

Komşusunun köpeği ile selfie çeken Ekrem İmamoğlu'nun bu fotoğrafı sosyal medyada çok sevildi.

5-013.jpg

Etiketler :