Drift Videolarıyla Tanınan Sosyal Medya Fenomeninin Acı Sonu

Drift Videolarıyla Tanınan Sosyal Medya Fenomeninin Acı Sonu
Drift videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Metin Türk, bu tutkusu yüzünden 300 bin TL cezaya çarptırılmıştı. Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen korkunç kaza, Türk'ün sonu oldu.

Ünye ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, popüler sosyal medya figürü olarak bilinen Metin Türk, hayatını kaybetti.

Türk, trafiğe karşı sorumsuzca davranışları ve driftlerle tanınıyordu ve bu sebeple birçok kez trafik kurallarını ihlal ettiği için ceza almıştı. Son olarak sürücü belgesine el konulmuş ve toplamda 300 bin TL'lik ceza kesilmişti.

drift1.jpeg

Ünye ilçesi İnkur Mahallesi'nde dün sabah meydana gelen elim kazada Metin Türk'ün (30) kontrolünü kaybettiği kamyonet, kaldırıma çarparak takla attı.

Kazada sürücü olan Türk, annesi Emine Türk (53) ile birlikte evinde tadilat için çalışan ustalar Ali Cuni (35) ve Dursun Cuni (38) yaralandılar.

Olay yerine gelen ekipler tarafından yaralılar ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak ağır yaralanan Metin Türk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Metin Türk, daha önce çektiği drift videolarıyla tanınmış ve ulusal medyada yer almıştı. Drift tutkusuyla tanınan Türk, 15 Haziran 2023 tarihinde verdiği bir röportajda trafik cezalarıyla ilgili yaklaşık 300 bin TL ödeme yaptığını ifade etmişti.

Yaralıların durumlarının ciddi olmadığı öğrenilirken, jandarma ekipleri kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Etiketler :