Doğum Hediyesi 5 Taş Bile Almıştı... Gerçeği Öğrenince Dünyası Yıkıldı

Doğum Hediyesi 5 Taş Bile Almıştı... Gerçeği Öğrenince Dünyası Yıkıldı
Gürkan Ü. isimli erkek, evli olduğu kadınla boşanmaya karar verdi. 3 yaşındaki oğlu için DNA testi isteyen adam gerçekler karşısında şoke oldu, dünyası başına yıkıldı.

İzmir'deki bir şirketin Ege Bölge Müdürü Gürkan Ü. (41) 7 yıl önce hayatını insan kaynakları müdürü olarak çalışan Ayşen Ü. (39) ile birleştirdi. Çiftin mutlu giden evlilikleri bir yıl sonra A. (6) adını verdikleri oğullarının dünyaya gelmesiyle daha da arttı. Sabah'ta yer alan habere göre, aradan geçen zamanda İş nedeniyle farklı şehirlerde yaşamak zorunda kalan çiftin arasında anlaşmazlıklar çıktı. Evlilikleri çatırdamaya başlayan çift, 2018'de boşanmaya karar verdi.

anne-baba-yetistiren-cocuklar.jpg

Boşanma davası sürerken DNA testi yaptıran, Gürkan Ü., 3 yaşındaki oğlunun kendisinden olmadığını öğrenince dünyası başına yıkıldı.

Gürkan Ü., evliyken eşinin hamileliğini 4. ayda söylemesi nedeniyle aklında hep soru işaretleri olduğunu söyledi.

0x0-son-dakika-izmirde-akillara-durgunluk-veren-olay-dna-testi-yaptirdi-dunyasi-basina-yikildi-1666609028504.jpg

Gürkan Ü., "Boşanma davası devam ederken yaptırdığım DNA testi ile şüphelerimde haklı olduğumu ispat ettim. Bunu öğrenmem manevi olarak beni çok yıprattı. İşimden ayrılmak zorunda kaldım. Erkeklik onurum incindi. Rüyalarımda çocuğun bana 'baba' diye haykırdığını görüyorum. Eşime doğum hediyesi 5 taş yüzük almıştım. Çocuğun doğumundan itibaren yaptığım tüm masrafları, aldığım hediyeleri isteyeceğim" diye konuştu.

Etiketler :