Dizi Oyuncusu Merve Kayaalp kimdir? Savaşçı dizisi oyuncusu Merve Kayaalp intihar mı etti? Merve Kayaalp nasıl intihar etti?

Dizi Oyuncusu Merve Kayaalp kimdir? Savaşçı dizisi oyuncusu Merve Kayaalp intihar mı etti? Merve Kayaalp nasıl intihar etti?
'Savaşçı' ve 'Sakarya Fırat' gibi popüler dizilerde oynayan Merve Kayaalp çok genç yaşında babasına ait tabanca ile yaşamına son verdi. Sevenlerini üzen olaydan sonra internette Merve Kayaalp yaşıyor mu? Merve Kayaalp intihar mı etti? Merve Kayaalp'in instagram hesabı neydi gibi sorular aranmaya başladı. Haberimizde soruların ayrıntılı yanıtları yeralıyor

Merve Kayaalp hayatına son verdi. Peki, Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Berve Kayaalp evli miydi?

Merve Kayaalp, babasına ait tabanca ile başına ateş ederek hayatına son verdi. "Savaşçı" ve "Sakarya Fırat" gibi dizilerle tanınan Merve Kayaalp'in kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Merve Kayaalp kimdir? Merve Kayaalp neden öldü? İşte ayrıntılar..

MERVE KAYAALP KİMDİR?

Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan Merve Kayaalp, Isparta Süleyman Demirel üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından bir buçuk yıl İstanbul Devlet Tiyatro'sunda çalıştı. Ardından özel bir tiyatroya geçiş yaptı. Merve Kayaalp, "Madame Coco" ve "Vodafone" reklamlarında da oynadı.

Merve Kayaalp'in ilk dizi tecrübesi üniversite yıllarında oynadığı "Sakarya Fırat" oldu. Oyuncu burada Hüsniye karakterine hayat verdi. Ardından "Küçük Kıyamet" adlı dizinin ikinci sezonunda oyuncu kadrosuna dahil oldu. 2014 yılında ise "Düşler ve Umutlar" adlı dizide Defne karakterini canlandırdı.

Merve Kayaalp'in tanınması ise Kanal D ekranlarında yayınlanan "Elif" adlı dizide oldu. Dizinin 2. sezonunda Gülay karakterini canlandırdı. Tüm Türkiye'nin kendisini tanıdığı "Savaşçı" dizisinden önce ise yine 2014 yılında "Şeref Meselesi" adlı dizide "Nisa" karakteri ile yer aldı. Merve Kayaalp Savaşçı dizsinde ise Sarp Levendoğlu'nun canlandırdığı Yüzbaşı Haydar (Yörük Haydar) karakterinin eşi olan Gökçen karakterini canlandırdı.

MERVE KAYAALP KAÇ YAŞINDA?

Merve Kayaalp 1987 yılında dünyaya geldi. Ünlü oyuncu 36 yaşında hayata veda etti.

MERVE KAYAALP OYNADIĞI DİZİLER

Sakarya Fırat

Küçük Kıyamet

Düşler ve Umutlar

Elif

Şeref Meselesi

Savaşçı

Etiketler :