Dilan Polat'tan 4 Ay Sonra İlk Paylaşım

Dilan Polat'tan 4 Ay Sonra İlk Paylaşım
Kara para aklama suçlamaları nedeniyle cezaevinde bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, 4 ay sonra ilk kez Instagram'dan bir paylaşım gerçekleştirdi. Dilan Polat, eşi Engin Polat'la olan fotoğrafını "Geciken adalet adalet değildir" sözleriyle paylaştı.

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat, lüks yaşamının her anını Instagram hesabında paylaşmasıyla dikkat çekiyordu. En son katıldığı bir yayında günlük 750 bin TL harcadığını söyleyen Polat, MASAK incelemesine takıldı.

zyllqe4ziusjwth06rtnpa.webp

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat çifti için istenen ceza belli oldu. Dilan Polat'ın hakaret ve yaralamadan 8 yıl 4 aya, Engin Polat'ın ise konut dokunulmazlığını ihlalden 11 yıla kadar hapsi istendi.

dilan-polat-1-sfss-cover-1.webp

AYLAR SONRA INSTAGRAM'DAN PAYLAŞIM

Instagram hesabında en son paylaşımını ekim ayında yapan Dilan Polat, aylar sonra gönderi paylaştı. Eşi Engin Polat'la fotoğrafını paylaşan Polat, o fotoğrafa, " "Geciken adalet adalet değildir" yazdı ve 'Dilan Polat Yalnız Değildir' etiketini kullandı.

dilan-polat.png

Etiketler :