Dilan Polat'ın Ardından Nez Demir'in de Mal Varlığına El Konuldu: Gözyaşlarıyla İsyan Etti

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla hakkında soruşturma devam eden Dilan Polat'ın ardından ünlü fenomen Nez Demir'in mal varlığına el konuldu. 3 yıl önce Dilan Polat'la kısa süreli bir ortaklık yaptığını dile getiren Demir, gözyaşlarıyla isyan etti.

Her paylaşımıyla gündem olan Dilan Polat ve Engin Polat hakkında soruşturma devam ediyor. Vergi kaçakçılığı ve kara para aklama suçlamalarıyla yargılanan Polat ailesinin mal varlıklarını da el konuldu.

dilan-polat.jpg

Mal varlıklarını el konulan bir diğer isim ise ünlü fenomen ve güzellik merkezi sahibi Nez Demir. 3 yıl önce Dilan Polat'la kısa süreli ortaklık yaptığını ifade eden Nez Demir, ağlayarak isyan etti.

nez-demir.jpg

AĞLAYARAK İSYAN ETTİ

Polat'ın eski ortağı ve bir dönem yakın dostu olan Nez Demir'in güzellik merkezine soruşturma başlatıldı. Mal varlığına el konulan Nez Demir, gözyaşları içinde çektiği videoyla arkada kurbanı olduğunu söyledi.A

Yıllar önce Dilan Polat'la birlikte açtıkları ortak şirketi 3 yıl önce kapattıklarını ancak bu soruşturma kapsamında hem kendisinin hem de babasının mal varlığına el konulduğunu söyleyen Nez Demir, Instagram hesabından yayınladığı videoyla isyan etti.

dilan-polat.webp

"ARKADAŞ KURBANIYIM"

Mağdur olduğunu söyleyen Nez Demir "Arkadaş kurbanıyım. Yeni şirketlerimin ismi geçen şirketlerle ilişkisi yok, 3 yıl önce olan ortaklıkta da bir sıkıntı yok. Devlet de diyor ki inceleyene kadar tedbirimi bir koyayım. Peki benim buradaki mağduriyetim ne olacak? Servetim yok, el koyulacak bir şeyim yok, böyle şeylerin içinde olmak bile onur kırıcı benim için. Ben bu incelemenin herkesten daha çok hızlı sonuçlandırılmasını istiyorum. Bana tedbir geldi 40 yıllık esnaf babama geldi, ben maaş ödüyorum, kira ödüyorum... Bütün yetkililere rica ediyorum, beni gözaltına da alabilirler, ifadeye de çağırabilirsiniz, koşa koşa gelirim lütfen" ifadelerini kullandı.

nez-demir2.webpnez-demir4.webp

Etiketler :