DEVA Partili İbrahim Çanakçı, kanal kanal gezen Yiğit Bulut'u eleştirdi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ekonomi Politikaları Başkanı İbrahim Çanakçı, gündeme ilişkin yaptığı konuşmada bugün kanal kanal gezen Yiğit Bulut'u "Konuşmaması gerekenler ekran ekran geziyor" sözleriyle eleştirdi.

Halk TV'de yayınlanan Can Coşkun'un sunduğu Haber Masası programına katılan İbrahim Çanakçı, Türkiye'deki enflasyon baskını ve Merkez Bankası başkanlığındaki değişikliği gündemine aldı. Hayat pahalılığının ağırlaşacağını söyleyen Çanakçı, "Türkiye yoksullaşmaya, fakirleşmeye devam edecek" dedi. 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'un kanal kanal gezmesini ve yaptığı yorumları eleştiren Çanakçı "Rezerv ekside değil, 128 milyar dolar kaybolmadı diyor. Konuşması gerekenler konuşmuyor, konuşmaması gerekenler de ekran ekran dolaşıyor. Konuşması gereken görevden alınan Merkez Bankası başkanı ve yeni Merkez Bankası başkanı. Onlar adına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, başdanışmanlar konuşuyor. Yeni başkanı konuşurken görmüyoruz. Bu tablo, Türkiye'de kurumsal yapının nasıl bir çöküş yaşadığını ortaya koyuyor. Bu tablonun ülkemize verdiği tahribatı günlük kur iniş çıkışlarıyla ölçemeyiz." dedi. 

Etiketler :