Oktay ve Koca'dan tiyatrocular için taziye mesajı

Oktay ve Koca'dan tiyatrocular için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Amasya'da meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden tiyatro oyuncuları için taziye mesajı yayınladı. Bakan Koca, kazada 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini, 9 kişinin ise yaralandığını belirterek, "Yaralılarımız arasında durumu ağır olan kimse yok" bilgisini verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Amasya'nın Merzifon ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden tiyatro oyuncuları Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu için taziye mesajı yayınladı.

Oktay, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Çorum'da sahneledikleri oyun sonrası geçirdikleri trafik kazasında yaşamlarını yitiren Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başta aileleri ve sanat camiamız olmak üzere, hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Kazanın, minibüsle bir tırın çarpışması sonucu meydana geldiğini belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Kazada minibüste bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı ve 8 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, 1 kişi ise tedaviye ihtiyaç duymadı. Yaralılarımız arasında durumu ağır olan kimse yok. Hepimiz adına, kendilerine geçmiş olsun diyorum"

Koca, kazada hayatını kaybeden sanatçılara Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sanat camiasına başsağlığı diledi.

Kaynak:AA

Etiketler :