Çiğ et yiyen fenomen Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı! Anayasa hakkındaki soruya yanlış yanıt verince bakın ne kadar kazandı..

Çiğ et yiyen fenomen Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı! Anayasa hakkındaki soruya yanlış yanıt verince bakın ne kadar kazandı..
Çiğ et yeme videolarıyla gündeme gelen Tuba Güleç, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı. Ünlü fenomen Anayasa hakkındaki soruya yanlış yanıt verince sosyal medyada alay konusu oldu.

'Kim Milyoner Olmak İster'de yaşananlar geceye damga vurdu. Yarışmaya katılan sosyal medya fenomeni, anayasa sorusuyla yarışmaya veda ederek sosyal medyanın gündemine oturdu.

tuba-gulec.jpg

Son günlerde 'işlenmemiş gıda diyeti' adı altında çektiği yemek videolarında çiğ et yiyen sosyal medya fenomeni Tuba Güleç, son üç yıldır ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı. Anayasa sorusuyla yarışmaya veda eden Tuba Güleç, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Çiğ et yediği videolarla sosyal medyada ün kazanan Tuba Güleç, büyük ödülün 5 milyon TL olduğu programda 50 bin TL'lik soruya kadar doğru yanıt verdi. 100 bin TL değerindeki 8. soruya kadar gelen Güleç, yarışmaya devam etti.

s-0dbc1454274f2147d16fa60c6e6c019e979292ab-1.webp

Güleç, anayasanın ilk maddesi hakkındaki soruya yanlış cevap vererek sosyal medyada alay konusu oldu.

'Şu an yürürlükte olan Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 1. maddesi hangisidir' sorusuna 'Türkiye bir Cumhuriyet Devletidir' yanıtını veren Güleç, yarışmaya veda etti.

Güleç, anayasa hakkındaki soruyu bilemeyerek sosyal medyada tepki topladı.

Etiketler :