CHP'nin ahır yaptığı camiyi gören yok ama AKP iktidarında satılık camiyi gördük!

CHP'nin ahır yaptığı camiyi gören yok ama AKP iktidarında satılık camiyi gördük!
AKP, CHP aleyhinde propaganda yapmak için sürekli aynı yalanı tekrar tekrar söyleyip ve kimsenin görmediği "CHP'nin ahır yaptığı camileri" söyleye dursun, AKP iktidarında satışa çıkarılan camiyi bütün Türkiye gördü.DERNEK...

AKP, CHP aleyhinde propaganda yapmak için sürekli aynı yalanı tekrar tekrar söyleyip ve kimsenin görmediği "CHP'nin ahır yaptığı camileri" söyleye dursun, AKP iktidarında satışa çıkarılan camiyi bütün Türkiye gördü.

DERNEK KURDULAR

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Halil Sağol, İsmail Andiç, Saffet Özkan, Fikri Çınar ve Hüseyin Karaaslan isimli 5 gönüllü, Nilüfer'e cami yaptırmak için yola çıktı. Bunun için dernek kurdular ve para toplamaya başladılar. 5 yılda 2 milyon Türk Lirası topladılar. Ancak bu para inşaatın sadece kabasına yetti ve dernek daha fazla bulamayınca inşaat durdu. Dernek para bulmak için çaba harcasa da bunda başarılı olamadı. Dernek yönetimi toplanıp karar verdi, cami satışa çıkarıldı.

13 MİLYON TL'YE SATIŞTA

Kabası tamamlanan cami için 13 milyon TL bedel biçildi, bunun için ilan bil bastılar. Şimdiye kadar 100 kişi camiyi satın almak için aradı. Cami önünde asılan afişte ise "Kelepir Satılık" yazıyor.

Dini siyasete alet etmekten hiç bir şekilde geri durmayan AKP iktidarında, Türkiye satılık camiyi de görmüş oldu.

Etiketler :