Çarpıcı iddia: Mustafa Sandal, İYİ Parti'nin teklifi hakkında bakın ne düşünüyor?

Çarpıcı iddia: Mustafa Sandal, İYİ Parti'nin teklifi hakkında bakın ne düşünüyor?
İYİ Parti, Beşiktaş Belediye Başkan adaylığı için sanatçı Mustafa Sandal'a teklif götürdüğü iddia edilmişti. Ünlü sanatçının ise süre istediği belirtilmişti. İYİ Parti'den Beşiktaş Belediye Başkan adaylığı teklifi aldığı ileri sürülen şarkıcı Mustafa Sandal'ın konuya pek sıcak bakmadığını söylendi.

Mayıs 2023 seçimlerine giden süreçte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için yayınladığı destek mesajlarıyla öne çıkan şarkıcı Mustafa Sandal'ın adı, Beşiktaş Belediye Başkan adaylığı için geçiyordu.

Hatta Akşener, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında "Ankara ve İstanbul adaylarımızla ilgili çalışma başlattık. Mustafa Sandal Bey'le bizim bir dostluğumuz oluştu zaman içerisinde. Ben istedim doğrusu ama henüz herhangi bir anlaşma ya da resmi bir teklif yapmadık. Keşke adım atsa. Çok isterim" ifadesini kullanmıştı.

Mustafa Sandal, İYİ Parti'nin teklifini kabul edecek mi?

10 Haber yazarı Müge Dağıstanlı, Sandal'ın düşünmek için süre istediğini söyledi ve ekledi: "Kulislerde konuşulanlara bakılırsa kabul etmeyecek gibi. İsviçre’den yeni dönen Sandal politikayı takip ediyor, ama girmek istemiyor."

Etiketler :