Bomba İddia! MASAK'ın Soruşturma Başlattığı Dilan Polat ve Engin Polat Yayın Yasağı ve Erişim Engeli İstedi, Savcılık Reddetti

Bomba İddia! MASAK'ın Soruşturma Başlattığı Dilan Polat ve Engin Polat Yayın Yasağı ve Erişim Engeli İstedi, Savcılık Reddetti
Zengin hayatını gözler önüne sören, gösteriş merakı başına iş açan Dilan Polat cephesinden yeni haberler var. Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Dilan Polat ve Engin Polat hakkında soruşturma başlatmı, karı kocanın mal varlığı dondurulmuştu. İkilinin haklarında çıkan haberlere yönelik yayın yasağı ve erişim engeli aldırmak için başvurduğu iddia edildi.

MASAK'ın soruşturma başlattığı Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el konulmuştu.

Kara para aklama suçlamalarının ardından haklarında soruşturma başlatılan Dilan Polat ile eşi Engin Polat cephesinden yeni bir haber geldi.

dilan-polat-engin-polat.jpg

Çift, kendilerine yönelik haberlerle ilgili erişim engeli ve yayın yasağı talebinde bulundu. Ancak savcılık Polat çiftinin talebini reddetti.

dilan-polat-engin-polat1.jpg

Son dönemde ‘kara para aklama’ suçlamalarıyla gündeme gelen ve Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından haklarında rapor hazırlandıktan sonra mal varlıklarına el konulan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat cephesinden yeni bir hamle geldi.

dilan-polat-engin-polat6.jpg

Polat çifti avukatları aracılığıyla, haklarında açılan soruşturma ile ilgili haberlere yönelik erişim engeli ve yayın yasağı talebinde bulundu. Savcılık ise, bu talebi reddetti.

"YOK ÖYLE..." DİYEREK DUYURDU

Söz konusu iddiayı Cumhuriyet yazarı Murat Ağırel sosyal medya hesabından duyurdu. Ağırel şu ifadeleri kullandı:

"Bugün öğrendiğime göre Polat’ın avukatı soruşturma dosyası ile ilgili erişim engeli ve yayın yasağı istemiş. Savcılık ise başvuruyu reddetmiş. Yok öyle…"

Etiketler :