Bir Ev Parasına Yakıt Aldı!

Bir Ev Parasına Yakıt Aldı!
Milyarderler Ege ve Akdeniz'i mesken tuttu. Manchester City'nin sahibi Şeyh Mansur Bin Zayed, Rus milyarder Roman Abramoviç bu yaz süper yatlarıyla Türkiye sularında görüldü. Son olarak Rus milyarder Andrey Molchanov'ın süper yatı Fethiye'ye demirledi.

Bu yaz milyarderler Türkiye sularına süper yatlarını demirledi. İlk olarak Manchester City'nin sahibi Şeyh Mansur Bin Zayed daha sonra Rus Oligark Abramoviç, Ege ve Akdeniz kıyılarına yatlarını demirledi.

Hatta Şeyh Mansur Bin Zayed, tek gecelik konser için Black Eyed Peas'i Bodrum'a getirtti.

Son olarak Rus milyarder Andrey Molchanov ait 74 metre uzunluğundaki Cayman Adaları bayraklı Aurora Fethiye limanına demir attı. 2017 yılında Lürssen tarafından Kuzey Almanya'daki Rendsburg tersanesinde üretilen Aurora'ya İzmir'den getirilen 100 bin litre yakıt ikmali karadan gerçekleştirildi.

andrey-molchanov.webp

Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre yaklaşık 2 milyon 700 bin TL değerinde döviz bıraktığı öğrenilen Aurora ortalama 18 deniz mili hızıyla ilgi toplayan 6 lüks kamarasında 12 konuk ağırlayabilen oldukça dikkat çeken özelliklere sahip mega yatlar arasında gösteriliyor.

yakit.jpeg

Etiketler :